Warrel Dane: «Δεν έχουν πεθάνει ακόμα οι Nevermore»

05/07/2011 @ 10:30
Το «φιλί της ζωής» στους Nevermore φαίνεται πως προσπάθησε να δώσει ο Warrel Dane με πρόσφατες δηλώσεις του.

Η μπάντα μοιάζει να βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας έπειτα από την αποχώρηση των Jeff Loomis και Van Williams τον περασμένο Απρίλιο και ο Dane τόνισε χαρακτηριστικά πως «οι Nevermore δεν είναι πεθαμένοι».

Από την άλλη, βέβαια, συμπλήρωσε πως οι Sanctuary αποτελούν πλέον τη βασική του προτεραιότητα και το καινούργιο υλικό που συνθέτουν θα αποδείξει περίτρανα το γιατί.

«Ο κιθαρίστας μας, Lenny Rutledge, έχει συνθέσει απίστευτες thrash μελωδίες που θα σας κόψουν το μυαλό στα δύο και τα καινούργια μας τραγούδια είναι μνημειώδη», ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά λόγια του Warrel Dane.

Οι Sanctuary σχηματίστηκαν το 1985 και κυκλοφόρησαν δύο δίσκους, προτού διαλυθούν το 1992, με το "Into The Mirror Black" του 1990 να θεωρείται η κορυφαία στιγμή τους και από τις σημαντικότερες του είδους. Από το συγκεκριμένο δίσκο προέρχεται και η πιο αναγνωρίσιμη σύνθεσή τους, που δεν είναι άλλη από το "Eden Lies Obscured", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, από την εμφάνισή τους στο Seattle τον Ιανουάριο του 2011.

  • SHARE
  • TWEET