Ο Ville Valo διασκευάζει ABBA (video)

O frontman των HIM ενώνει τις δυνάμεις του με τον MGT για μια νέα εκδοχή του "Knowing Me Knowing You"

17/04/2016 @ 22:20

Οι δρόμοι του Ville Valo και του κιθαρίστα MGT συναντώνται εκεί που το love metal συναντά την αφρόκρεμα της Σουηδικής pop.

Ο βετεράνος μουσικός – γνωστός και ως Mark Gemini Thwaite -, ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί με τους μύθους της goth The Mission, αλλά και τον Al Jourgensen των Ministry, αποφάσισε να κυκλοφορήσει έναν σόλο δίσκο υπό τον τίτλο "Volumes", στον οποίο θα φιλοξενεί και αρκετούς ιδιαίτερους καλλιτέχνες.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο frontman των Φινλανδών HIM, που ερμηνεύει διασκευασμένη την επιτυχία των ABBA, "Knowing Me Knowing You", ερμηνεία που αποτέλεσε και το πρώτο single του επερχόμενου δίσκου, μιας και χαμηλή τοποθέτηση της φωνής του Valo ταιριάζει καλά στο τραγούδι, ενώ η αντίθεση με την πιο επιθετική κιθάρα του MGT δίνει μια πιο rock συνολική αίσθηση.

Ο MGT δήλωσε: «Οι ABBA κυκλοφόρησαν το "Knowing Me Knowing You" σχεδόν τέσσερις δεκαετίες πριν, τον χειμώνα του 1977, και όλη η έκδοση του single, καθώς και το βιντεοκλίπ είχαν μια πολύ χειμωνιάτικη αίσθηση, έτσι όταν αποφασίσαμε να φτιαχτεί ένα video για την δική μας εκδοχή, κι εγώ και ο Ville συμφωνήσαμε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να αιχμαλωτίσουμε το μέρος της αυθεντικής εκδοχής που έχει να κάνει με τον χειμώνα». Την σκηνοθεσία του νέου video υπογράφει ο Ville Juurikkala.

Δείτε το εδώ και πείτε μας την γνώμη σας.

  • SHARE
  • TWEET