Varg Vikernes: «Το 99 τοις εκατό της ανθρωπότητας ενστερνίζεται τις απόψεις μου»

Διαβάστε την «διακήρυξη» που ανέβασε σε video ο Varg Vikernes

15/09/2014 @ 10:08
Ο Varg Vikernes των Burzum, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρόσφατα για υποκίνηση ρατσιστικού μίσους (και για φόνο πριν πολλά χρόνια) , ανέβασε στο Youtube ένα video με το οποίο υπερασπίζεται τις αιρετικές θέσεις του.

«Πολλοί λένε ότι είμαι εξτρεμιστής. Είναι, όμως, εξτρεμισμός να χρησιμοποιείς λέξεις και τέχνη για να προστατέψεις αυτό που είναι δικό σου; Έτσι όπως το βλέπω εγώ, οι πραγματικοί εξτρεμιστές είναι αυτοί που επιδιώκουν να καταστρέψουν τα δικά τους πράγματα - και δεν ξέρουν καν γιατί το θέλουν ή τι θέλουν να επιτύχουν. Το 99% της ανθρωπότητας έχει ενστερνιστεί τις ίδιες απόψεις με εμένα στο 99% του χρόνου, από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου μέχρι σήμερα.

Δεν είμαι εγώ ο εξτρεμιστής. Οι απόψεις μου είναι μετριοπαθείς και κανονικές. Όλοι αυτοί που πίστευαν τα ίδια με εμένα όλους αυτούς τους αιώνες βοήθησαν στο να διατηρηθεί η ποικιλομορφία ανάμεσα στους ανθρώπους. Η λογική πρέπει να επικρατήσει. Αγωνιστείτε ενάντια στον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ εξτρεμισμό. Προστατέψτε ό,τι είναι δικό σας, όποιοι κι αν είστε, ό,τι κι αν είστε, από όπου κι αν είστε.»
  • SHARE
  • TWEET