Up The Hammers: Tribute στους Bathory με τη συμμετοχή του Σάκη των Rotting Christ και του Nethmeanga των Primordial

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση, θα εκδοθούν επιπλέον εισιτήρια

02/09/2014 @ 19:53
Επιβεβαιώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του φεστιβάλ στο Facebook η έκδοση επιπλέον εισιτηρίων για το δέκατο, επετειακό Up The Hammers και οριστικοποιήθηκε η τελική σύνθεση, με την προσθήκη ειδικού tribute στους Bathory και τον Quorthon.

Για τις ανάγκες του tribute θα συσταθεί αποκλειστικά για το φεστιβάλ μπάντα που θα αποτελείται από τον κιθαρίστα των Battleroar, Κώστα Τζώρτζη, και τον drummer των Marauder, Γρηγόρη Βλάχο, ενώ θα συμμετέχουν σαν καλεσμένοι ο Σάκης των Rotting Christ και ο Nethmeanga των Primordial.

Η σχετική ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Hail Swordbrothers! Έχουμε καλά νέα για τα επιπλέον εισιτήρια. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τον ακριβή αριθμό τους καθώς μένει να επιβεβαιώσουμε τον ακριβή αριθμό των καλεσμένων και των εκπροσώπων του Τύπου, σίγουρα όμως θα εκδώσουμε έναν πραγματικά μικρό αριθμό ημερήσιων εισιτηρίων στην τιμή των 32 ευρώ, στις 9 Νοεμβρίου και ώρα 9 π.μ.. Με βάση την ζήτηση για εισιτήρια μετά την εξάντληση των εισιτηρίων του διημέρου, πρόκειται για ζήτημα ημερών ή και ωρών πριν από την τελική εξάντληση, οπότε δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες. Τα εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά από το κατάστημα της No Remorse Records.

Σε άλλα νέα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την προσθήκη ενός ειδικού Tribute στους Bathory και τον Quorthon, έναν από τους σημαντικότερους και πιο επιδραστικούς μουσικούς της αγαπημένης μας μουσικής. Πρόκειται για μεμονωμένη εμφάνιση που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της 7ης Μαρτίου. Ο Κώστας Τζώρτζης των Battleroar στην κιθάρα και ο Γρηγόρης Βλάχος των Marauder στα τύμπανα θα αποτίσουν φόρο τιμής στους αγαπημένους μας epic metal ήρωες, με ειδικούς καλεσμένους στα φωνητικά τον Σάκη των Rotting Christ και τον Nethmeanga των Primordial. Αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα των καλεσμένων μας είναι ελεύθερο, εάν έχουν όμως υποχρεώσεις με τις μπάντες τους θα επανεξετάσουμε τις επιλογές μας στην περίπτωση που προκύψει κάτι.»

Της διεξαγωγής του φεστιβάλ το διήμερο 6 και 7 Μαρτίου στο Κύτταρο Club θα προηγηθεί Warm Up Show, το οποίο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 5 Μαρτίου στο An Club.

Up The Hammers 2015Η τελική σύνθεση του φεστιβάλ έχει ως εξής:

Παρασκευή 6 Μαρτίου
Titan Force
Omen
Doomsword
Atlantean Kodex
Battleroar III
Dexter Ward
Damien Thorne
Convixion
Magister Templi

Σάββατο 7 Μαρτίου
Manilla Road
Slaugter Xstroyes
Tribute to Bathory
Crush
Battleroar II
Valor
Wrathblade
Battle Ram
  • SHARE
  • TWEET