Udo Dirkschneider: «Ο νέος τραγουδιστής των Accept δυσκολεύεται να τραγουδήσει τα παλιά τραγούδια»

10/09/2013 @ 10:00
Η θρυλική φωνή των Accept, Udo Dirkschneider, μίλησε για τον, ομολογουμένως επιτυχημένο, αντικαταστάτη του στους Accept, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BigMusicGeek.com.

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Udo θυμήθηκε τους λόγους που αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ένα δεύτερο reunion με τους Accept...

«Ήμουν επιτυχημένος με τους U.D.O. και αν τους σταματούσα για δεύτερη φορά για να γίνω πάλι μέλος των Accept, θα έπρεπε να επαναπροσδιορίσουμε πολλά πράγματα. Έβγαλαν έναν πολύ καλό δίσκο το 2010, το "Blood Of The Nations", αλλά από την άλλη μεριά, πιστεύω ότι μέσα σε 15 χρόνια είχαν πολύ καιρό να γράψουν έναν καλό δίσκο. Μακάρι να είχα κι εγώ 15 χρόνια περιθώριο για να γράψω τραγούδια. Το περίμενα ότι θα βγάλουν κάτι καλό, αλλά κατά τη γνώμη μου το "Stalingrad" δεν είναι εξίσου δυνατό. Ο νέος τραγουδιστής (Mark Tornillo) είναι πολύ καλός, αλλά θεωρώ ότι συναντάει προβλήματα όταν πρέπει να τραγουδήσει τα παλιά τραγούδια. Όπως και να έχει, θα δούμε για το μέλλον. Αυτοί είναι επιτυχημένοι, οπότε όλοι κερδίζουν γιατί ο κόσμος έχει και τους Accept και τους U.D.O.»
  • SHARE
  • TWEET