Tribute album στους Riot με ελληνικές συμμετοχές

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον πατέρα του Mark Reale

18/02/2015 @ 18:56
"Thunder And Steel Down Under - A Tribute To Riot" θα ονομάζεται το άλμπουμ διασκευών στους σπουδαίους Αμερικανούς heavy metallers Riot που πρόκειται να κυκλοφορήσει η Skol Records.

Το άλμπουμ θα διατεθεί σε περιορισμένης έκδοσης CD, αρχής γενομένης από το φετινό Keep It True Festival στις 24 Απριλίου, όπου co-headliners θα είναι οι Riot V, η μπάντα δηλαδή που συνεχίζει την παράδοση των Riot.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίζουν τα ονόματα των Axel Rudi Pell, Attacker και Alpha Tiger, των δικών μας Dexter Ward και Angelo Perlepes' Mystery, των Crystal Viper με τον τραγουδιστή των Riot V, Todd Michael Hall, και των Evil United που αποτελούνται από μέλη των Riot, Watchtower και S.A. Slayer. Το tracklist συμπληρώνουν οι Savage Master, Ferdy Doernberg , Night Demon, October 31, Rocka Rollas, Stallion και Walpyrgus.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως τα έσοδα από τις πωλήσεις του "Thunder And Steel Down Under - A Tribute To Riot" θα διατεθούν στον Tony Reale, τον πατέρα δηλαδή του αείμνηστου κιθαρίστα και ηγέτη των Riot, Mark Reale, ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2012, έπειτα από πολυετή μάχη με την νόσο του Crohn.

Thunder And Steel Down Under - A Tribute To Riot
  • SHARE
  • TWEET