Τραγωδία σε συναυλία στη Ρουμανία

Τουλάχιστον 27 νεκροί από φωτιά που ξέσπασε στο χώρο

31/10/2015 @ 12:48
Στο Βουκουρέστι, κατά τη διάρκεια συναυλίας της τοπικής metal μπάντας Goodbye To Gravity, ξέσπασε φωτιά, με τον ως τώρα τραγικό υπολογισμό να μετρά τουλάχιστον 27 νεκρούς και πάνω από 180 τραυματίες σύμφωνα με το Fox News.

Όπως αναφέρει το CNN, η μπάντα χρησιμοποιούσε πυροτεχνήματα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Colevtiv club, για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, με αποτέλεσμα δύο κολώνες από αφρώδες υλικό να πάρουν φωτιά, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα λόγω της ξύλινης κατασκευής του κτίσματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτη μάρτυρα στο Ρουμανικό κανάλι Antenna 3 TV: «Κόσμος λιποθυμούσε από τους καπνούς. Ήταν ένα απόλυτο χάος κι ο κόσμος πατούσε ο ένας πάνω στον άλλο, καθώς υπήρχε μόνο μία έξοδος. Ήταν μια τραγωδία που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί αν υπήρχε περισσότερη οργάνωση από τις αρχές».

Οι σκέψεις όλων είναι στους ανθρώπους που χάθηκαν και στις οικογένειές τους. Ας ελπίσουμε ο αριθμός των θυμάτων να μην αυξηθεί και ευχόμαστε να μην ξανασυμβεί ποτέ αντίστοιχο περιστατικό.
  • SHARE
  • TWEET