Tony Iommi: «Μπορεί να έχουμε απότομη πτώση αν κάνουμε κι άλλο album»

«Έγραψα ένα τραγούδι όταν έμαθα ότι ο Tony έχει καρκίνο», δήλωσε ο Butler

25/11/2013 @ 11:43
Σκεπτικός όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός ακόμη άλμπουμ με τους Black Sabbath εμφανίστηκε ο Tony Iommi.

«Μπορεί να έχουμε απότομη πτώση αν κάνουμε κι άλλο άλμπουμ», δήλωσε στο Revolver και συμπλήρωσε: «Θα το ήθελα, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουμε συζητήσει ακόμη γι' αυτό. Δεν ξέρω αν θα ήταν καλή ιδέα, γιατί το "13" πήγε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θέλουμε να το κάνουμε. Αλλά δεν ξέρω. Ίσως θα πρέπει να μιλήσω και στους άλλους γι' αυτό.»

Στο μεταξύ ο Iommi ανακηρύχθηκε και επίσημα την εβδομάδα που μας πέρασε επίτιμος διδάκτορας από το Πανεπιστήμιο του Coventry για την προσφορά του στη μουσική. Το σχετικό video που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορείτε να δείτε εδώ.

Ένα τραγούδι με τίτλο "Hanging By A Thread" δήλωσε (επίσης στο Revolver) πως έγραψε ο Geezer Butler όταν έμαθε ότι ο Tony Iommi έχει καρκίνο. «Είχε σχέση με τον θάνατο, με το να αφήνεις την τελευταία σου πνοή και να παραδίνεις το πνεύμα σου», ανέφερε ο Butler, συμπληρώνοντας πως δεν ολοκλήρωσαν τελικά ποτέ το εν λόγω τραγούδι.

Ο Butler παραδέχτηκε πως φοβήθηκε ότι θα έχανε τον φίλο και συνεργάτη του, έχοντας στο μυαλό του τι συνέβη με τον Ronnie James Dio: «Δεν ξέραμε εάν ο Tony θα γινόταν καλά, ειδικά από τη στιγμή που είδαμε τον Ronnie να φεύγει τόσο γρήγορα. Ο Ronnie έφυγε έξι μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο.»
  • SHARE
  • TWEET