Τον Σεπτέμβριο η δισκογραφική επιστροφή των Fates Warning

Ανακοινώθηκε ο τίτλος του νέου δίσκου και η ημερομηνία κυκλοφορίας του

01/08/2013 @ 14:32
Στις 27 Σεπτεμβρίου, υπό τον τίτλο "Darkness In A Different Light" θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των ιδιαιτέρως αγαπημένων στο ελληνικό κοινό progressive metallers, Fates Warning, μέσω της InsideOut.

Η σύνθεση της μπάντας που ηχογράφησε το νέο άλμπουμ -πέραν των Jim Matheos και Ray Alder- περιλαμβάνει τον Frank Aresti στην κιθάρα, τον Joey Vera στο μπάσο και τον Bobby Jarzombek στα drums. Η παραγωγή έγινε από τον Jim Matheos, μηχανικός ήχου ήταν ο Phil Magnotti και το master ανέλαβε ο Maro Applebaum (Yngwie Malmsteen, Sepultura, Anvil).

Με αφορμή της ανακοίνωσης της κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ ο Ray Alder δήλωσε:

«Το "Darkness In A Different Light" είναι το αποτέλεσμα δύο ετών πολύ σκληρής δουλειάς από όλους στη μπάντα. Πιστεύω πως αυτό το lineup είναι το καλύτερο που είχαν ποτέ οι Fates Warning και επίσης θεωρώ πως αυτό φαίνεται στη μουσική του άλμπουμ. Έχουν περάσει σχεδόν εννέα χρόνια από το τελευταίο στούντιο άλμπουμ μας και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος από αυτό που καταφέραμε εδώ. Ανυπομονούμε να παίξουμε μερικά νέα τραγούδια για τους οπαδούς μας, οι οποίοι έμειναν μαζί μας όλα αυτά τα χρόνια. Σκοπεύουμε να περιοδεύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο για το "Darkness In A Different Light" και ελπίζουμε να επισκεφθούμε μέρη που δεν έχουμε ξαναπάει».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Fates Warning - Darkness In A Different Light
  • SHARE
  • TWEET