Τον «Γολγοθά» ετοιμάζονται να ανεβούν οι WASP

Σχεδόν έτοιμο είναι το νέο πόνημα του Blackie Lawless

10/06/2014 @ 10:48
Έπειτα από ένα μάλλον στείρο 2013 εξαιτίας του τραυματισμού του Blackie Lawless, οι WASP επέστρεψαν τις τελευταίες ημέρες στις συναυλίες, και λίγο πριν από την εμφάνισή τους στο Sweden Rock Festival, αποκάλυψαν δια στόματος του φύσει και θέση αρχηγού τους, κάποιες από τις λεπτομέρειες του επερχόμενου άλμπουμ τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ανέφερε ο Lawless σε εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για την ολοκλήρωση του επερχόμενου άλμπουμ των WASP, "Golgotha", απομένουν σχεδόν τρεις εβδομάδες, με την κυκλοφορία του δε να τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2015.

Όσον αφορά τον τίτλο του δίσκου ο Lawless ανέφερε τα εξής: «Γολογοθάς είναι η εβραϊκή ονομασία για το «κρανίου τόπος», και η τοποθεσία στην οποία σταυρώθηκε ο Χριστός. Είναι ενδιαφέρον, γιατί βλέπεις πολλές μπάντες να χρησιμοποιούν εικόνες του Σατανά ή του θανάτου, και σκέφτομαι ότι θα έπρεπε να απευθυνθούν στην πηγή, γιατί όλα βρίσκονται εκεί. Εννοώ ότι εάν θες θάνατο, εκεί υπάρχει αρκετός.

Υπενθυμίζουμε ότι η τελευταία επίσκεψη των WASP στην χώρα μας είχε αφήσει πολύ κακές εντυπώσεις, καθώς τα όσα είχαν συμβεί πριν την συναυλία της Αθήνας, ακολούθησε η χωρίς αιτιολόγηση ακύρωση της συναυλίας του συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη.
  • SHARE
  • TWEET