To "Whole Lotta Love" βοήθησε άντρα να σπάσει ρεκόρ ανάβασης με ποδήλατο σε ηφαίστειο

14/10/2011 @ 10:39
Ένας άντρας 51 χρονών, από το Aspen του Colorado, είναι ο νέος κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ, αφού ανέβηκε στην κορυφή (4.200 μ.) του ηφαιστείου Mauna Kea στη Χαβάη, πάνω σε ένα ποδήλατο με μία ρόδα, με πολλή βοήθεια από τους Led Zeppelin!

Ο Mike Tierney έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έφερε εις πέρας μία τέτοια προσπάθεια, όταν τον προηγούμενο μήνα ολοκλήρωσε την επίπονη ανάβαση, έχοντας μονίμως στα ακουστικά του τραγούδια από το θρυλικό συγκρότημα. Ο άντρας δήλωσε πως όταν προσέγγιζε την κορυφή, μάζεψε όση ενέργεια του είχε απομείνει και άφησε το "Whole Lotta Love" να τον βοηθήσει στην κατάκτηση του Mauna Kea.

«Δεν το πιστεύω ότι τα κατάφερα», δήλωσε ο Tierney στον τοπικό τύπο. «Θυμάμαι το συναίσθημα, δε θα μπορούσε να είναι κάτι καλύτερο, ήταν η απόλυτη νιρβάνα. Ένιωθα πως ήμουν στην κορυφή του κόσμου κυριολεκτικά».

Και αν ήθελε να συνεχίσει, υπάρχουν μερικά ακόμη τραγούδια των Led Zeppelin που θα μπορούσε να δοκιμάσει. "Misty Mountain Hop", "Over The Hills And Far Away", "Your Time Is Gonna Come", υπάρχουν πάντα επιλογές...
  • SHARE
  • TWEET