Το ζήτημα της αυτοκτονίας πραγματεύεται το νέο video clip του Gus G.

Για το "Long Way Down" με την συμμετοχή της Alexia Rodriguez (Eyes Set To Kill)

06/11/2014 @ 20:25
Ένα ακόμα video clip κομματιού που περιλαμβάνεται στο πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, "I Am The Fire", έδωσε στην δημοσιότητα ο Gus G..

Πρόκειται για το "Long Way Down" που περιλαμβάνει την συμμετοχή της frontwoman των Eyes Set To Kill, Alexia Rodriguez, στα φωνητικά. Μπορείτε να δείτε το video εδώ, μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού Revolver.

Σχετικά με το κομμάτι, το οποίο πραγματεύεται το πολύ ευαίσθητο ζήτημα της αυτοκτονίας, ο Gus G. δηλώνει τα εξής:

Σε αυτό το κομμάτι δούλεψα με τον παραγωγό Kevin Churko (Ozzy Osbourne, Five Finger Death Punch κ.ά.), τον γιο του Kane και την Alexia Rodriguez των Eyes Set To Kill. Όταν ολοκληρώθηκε, ήξερα ότι είχαμε ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι στα χέρια μας.

Εμπνεύστηκα τους στίχους του "Long Way Down" από ένα περιστατικό που έζησα πριν από πολλά χρόνια, όταν έζησα για μικρό διάστημα στην Σουηδία. Αυτό που είδα, είναι ακριβώς η ιστορία με την κοπέλα στο video.

Ακούμε συνέχεια για αυτοκτονίες στις ειδήσεις, κάτι που είναι πάντα σοκαριστικό. Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι πολεμούν καθημερινά με την κατάθλιψη. Είναι πολύ γενναίοι.

Εάν υπάρχει ένα μήνυμα που θα ήθελα να περάσω με αυτό το τραγούδι και το video, είναι ότι η αυτοκτονία μπορεί να αποτραπεί. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, ή αν γνωρίζετε κάποιον που να την χρειάζεται, επικοινωνήστε με τους οργανισμούς:
suicidepreventionlifeline.org (στις Η.Π.Α.)
suicide.org/international-suicide-hotlines.html (διεθνώς)

  • SHARE
  • TWEET