Το σχόλιο του Axl Rose για το playback των Red Hot Chili Peppers

Ιδιαιτέρως ειρωνικός ο frontman των Guns N' Roses

05/02/2014 @ 19:31
Τη δική του πινελιά στον σάλο που έχει ξεσπάσει με την playback ερμηνεία των Red Hot Chili Peppers στο halftime show του Superbowl θέλησε να βάλει ο Axl Rose.

Ο frontman των Guns N' Roses αρχικά τους ειρωνεύτηκε για το μεγαλύτερο «karaoke» στην ιστορία που έκαναν και λίγο αργότερα, δήλωσε τα εξής (ότι κι αν σημαίνουν):

«Θα πρέπει να θεωρήσουμε ίσως πως πριν την εμφάνισή τους αντί να χρησιμοποιήσουν καλώδιο ή ασύρματη τεχνολογία, εις το όνομα της επιστήμης και της ανθρωπότητας, ο Flea έβαλε στον κ**ο του μια νέα εφεύρεση μορφής microchip η οποία έπιανε τις δονήσεις του μπάσου και τις μετέφερε στον ενισχυτή του. Ίσως όλοι να είχαν ένα microchip στον κ**ο τους για να πιάνουν τις συχνότητες των οργάνων τους αλλά και DirectTV και Internet. Πως λέμε Google Glass... Ε, αυτό είναι Google Ass! Θα μπορούσαν να θεωρηθούν πρωτοπόροι της επιστήμης σαν τον Buzz Aldrin! Κανονικοί «ASS-tro-nots»! H ακόμα θα μπορούσαν να θεωρηθούν Superbowl crash test dummies για μπάντες σαν αυτά τα αυτοκίνητα που δεν χρειάζονται οδηγό.»

Στη συνέχεια όταν έγινε γνωστή η εξήγηση του Flea, ο Axl Rose συνέχισε λέγοντας «όλα αυτά για την επιστήμη» και τους σύγκρινε με τον μεταφραστή - παρωδία της κηδείας του Nelson Mandela.
  • SHARE
  • TWEET