To ρεκόρ αυτού του τύπου δεν θα σπάσει ποτέ!

O Jeffrey Johns από το Bristol πάει σε τουλάχιστον 5 συναυλίες κάθε εβδομάδα εδώ και 13 χρόνια

10/06/2015 @ 12:01
Αν ποτέ βρεθείς στο Bristol της Αγγλίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεις έναν τύπο με μακρύ ξανθό μαλλί να χτυπιέται συνεχώς στις πρώτες σειρές.

Πλέον το όνομα του Jeffrey Johns ή Big Jeff έχει αποκτήσει τη δική του φήμη. Καλλιτέχνες και μπάντες τον ονομάζουν «θρύλο». Aπό τους Flying Lotus και Foals μέχρι τους Bloc Party. Ο Big Jeff δίνει παρών σε 5 το λιγότερο και πολλές φορές 7 συναυλίες κάθε εβδομάδα από το 2002, όταν και μετακόμισε στο Bristol.

Θα τον δεις σε rock, indie, folk ακόμα και σε κονσέρτα κλασικής μουσικής. «Ο ρυθμός είναι αυτός που με συναρπάζει, αφήνομαι και φαντάζομαι διάφορα» λέει ο ίδιος, ο οποίος είναι πλέον σημείο αναφοράς και… απογοήτευσης εάν λείπει από συναυλία κάποιας μπάντας! Αρχικά, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του noisey.vice.com, πολλοί ενοχλούνται από το στιλ του -χοροπηδάει και κάνει headbanging- αλλά αν του μιλήσεις, βλέπεις πόσο ευγενικός και ευχάριστος είναι.

Ο Jeff πάσχει από ένα είδους δυσπραγίας και μερικές φορές κατάθλιψης, αλλά τα πολεμά με την μουσική και βέβαια τις συναυλίες!

bigJeff
  • SHARE
  • TWEET