Το bachelor party του Lars Ulrich παρέα με τους James Hetfield, Bradley Cooper, Ian McKellen

Το πάρτυ πραγματοποιήθηκε στο San Francisco

04/03/2015 @ 12:41
O drummer και ιδρυτικό μέλος των Metallica, Lars Ulrich, παντρεύεται σύντομα την εδώ και δύο χρόνια αρραβωνιαστικιά του, Jessica Miller, και το περασμένο σαββατοκύριακο έκανε παραδοσιακά το bachelor party του, στο San Francisco.

To party διοργανώθηκε από τον δημιουργό των "Beavis and Butt-head" και "King of the Hill", Mike Judge.

O Ulrich συναντήθηκε το Σάββατο αρχικά για μπόουλινγκ με τον frontman των Metallica, James Hetfield, και τους ηθοποιούς Bradley Cooper και Ian McKellen. Top bowler αναδείχτηκε ο Cooper. Εν συνεχεία, η διάσημη παρέα βρέθηκε σε ένα ιδιωτικό Πράσινο Δωμάτιο, όπου έφαγαν σούσι με σάλτσα από σπανάκι, πρωτού αναχωρήσουν για το εορταστικό δείπνο.

Ο Ulrich, 51 ετών, και η Miller, 31, αρραβωνιάστηκαν τον Ιούλιο του 2013. Αυτός θα είναι ο τρίτος γάμος για τον drummer, ο οποίος ήταν πρωτύτερα παντρεμένος με την Debbie Jones και την Skylar Satenstein. Mε την τελευταία έχει δύο γιους, τον Myles και τον Layne. Τον τρίτο του γιο, Bryce, τον απέκτησε με τη Δανέζα ηθοποιό Connie Nielsen. 

Η Miller διατηρούσε παλιότερα σχέση με τον κιθαρίστα των System Of A Down, Daron Malakian. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εμφανιστεί σε εξώφυλλα του περιοδικού Vogue και σε διαφημιστικές καμπάνιες των εταιριών Gap, H&M και Chanel.

  • SHARE
  • TWEET