To Rocking σε στέλνει στη συναυλία των Comeback Kid

Διεκδικείστε προσκλήσεις για το live της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου στο Gagarin 205

17/01/2018 @ 11:01

Την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018, οι Comeback Kid επιστρέφουν στην Αθήνα για να αποδείξουν ότι η μπάντα των Andrew Neufeld και Jeremy Hiebert είναι εδώ για να διασώσει την τιμή του punk. Με τον νέο δίσκο τους “Outsider” να εισπράττει ενθουσιώδεις κριτικές και τα κομμάτια να εγγυώνται ένα καταιγιστικό live, οι Καναδοί βασιλιάδες του hardcore, που τους λάτρεψε το ελληνικό κοινό, φέρνουν το crossover hardcore/metal/thrash μουσικό τους υβρίδιο ξανά στη σκηνή για να διεκδικήσουν τη θέση που τους αξίζει στις καρδιές όσων λάτρεψαν τον μοναδικό ήχο τους.


Το Rocking.gr σας προσφέρει μονές προσκλήσεις για τη συναυλία!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.

Οι νικητές θα λάβουν μήνυμα ειδοποίησης την ίδια μέρα.


Special guests: Day Oof
Τιμή εισιτηρίου: προπώληση 18€, ταμείο 20€
Σημεία προπώλησης:  viva.gr, τηλεφωνικά στο 11 876, Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1 , καθημερινά 9:00-21:00), Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), Syd Records (Πρωτογένους 13 Ψυρρή)

Όλες οι πληροφορίες εδώ.

  • SHARE
  • TWEET