Το Lull Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Δράμα

Θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Δράμας

09/09/2014 @ 14:31
Το δεύτερο Lull Festival θα πραγματοποιηθεί σε μία από τις αποθήκες του Σταθμού των τρένων (πλάι στην αίθουσα των εκδοτηρίων), μετά την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας σε συνδιοργάνωση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Art 'n' Roll», φέρνοντας σε επαφή με την ελεύθερη έκφραση και την καλλιτεχνική δημιουργία κάθε επισκέπτη του. Εικόνες και ήχοι σε άρρυθμο χορό θα δημιουργούν μια τεταμένη μα γόνιμη για σκέψη ατμόσφαιρα.

Συμμετοχές:
Ομάδα «πτώση/πτήση». Μια συλλογική δημιουργική συνεργασία χορευτών απο την Θεσσαλονίκη που θα μας τονίσει ότι μεμονωμένα δεν φτάνουμε ποτέ στην ολοκλήρωση. Σε ένα project αφιερωμένο σε ανθρώπους με αναπηρία, σε όλους μας. Το project ονομάζεται «Πώς θα ήταν αν;».

Project Χώρος / Χρόνος / Ύλη. Παράλληλες μορφές έκφρασης, σε μια μάχη της ύλης και του χώρου στην αέναη ροή του χρόνου. Ζωγραφική, Χορός και Μουσική. Με την Κατερίνα Τσακιρίδου, Νίκο Φωτιάδη, Needspace. Επιμέλεια χορογραφίας: Κυριακή Ιωαννίδου.

Live performances:
Calf: Μια noise rock / post rock μπάντα που δημιουργήθηκε το 2008 στην Καρδίτσα. Έχουν κυκλοφορήσει δύο άλμπουμ, "A Constant Loss Departs From The Sentiment Of The Abandoned" (2012) και "Bastards Anatomy Use A Unicorn Go To Apathy" (2014). «Είναι αυτό το underground πράγμα, χωρίς αίσθηση κινδύνου, απλά συμβαίνει. Σε φάση, αφού δεν μπορούμε να είμαστε κάτι εξαγοράσιμο, ας είμαστε οι εαυτοί μας. Και γαμώ.» www.slackerblud.com

Chinese Basement: Mια μπάντα του δρόμου απο την Θεσσαλονίκη. Τα live τους στη Διαγώνιο, στις πλατείες Ναυαρίνου και Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης, είναι από μόνα τους μικρές συναυλίες. Πρωτότυποι μουσικά, με ιδιαίτερο, αλληγορικό ελληνικό στίχο. Ένα ανατρεπτικό ταξίδι στο άγνωστο, με όχημα τη μουσική και τα γεμάτα εικόνες και νοήματα λόγια.

Lull Festival 2014 @ DramaNeedspace: Ένα ανεξάρτητο  σχήμα από την Δράμα με ιδιόρρυθμες συνθέσεις και αυτοσχεδιαστικά ξεσπάσματα που εξερευνεί διαφορετικές πτυχές της μουσικής με στόχο μια πρωτότυπη μορφή έκφρασης.

After Party 16/9/2014 at Αιγαίο Cafe/Bar:
• Rover Bar Dj's:  Moderate + yannis etc (Bertos Bros)

Για περισσότερες πληροφορίες:
Page: facebook.com/LullFestival
Group: facebook.com/groups/586419364732743
Twitter: twitter.com/LullFestival
Contact: Lull.Festival@gmail.com

Μια γεύση από το περσινό Lull Festival

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET