Το "Children Of The Sun" των Nightstalker ξεπέρασε το 1 εκ. views στο YouTube

Ιστορικό ρεκόρ για το πλέον αγαπημένο εγχώριο video clip

30/03/2015 @ 11:56
Ενάμισι μόλις χρόνο μετά από την διάθεσή του, το video clip των Nightstalker για το κομμάτι "Children Of The Sun" ξεπέρασε το φράγμα του 1 εκ. views στο YouTube.

Δείτε το και ξαναδείτε το εδώ, μέσω του επίσημου καναλιού της μπάντας.

Τόσο το κομμάτι, όσο και το video clip έχουν την δική τους ιστορία.

Καταρχάς το κομμάτι υπήρχε αρκετά χρόνια στα αρχεία των Nightstalker, αλλά συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άλμπουμ "Dead Rock Commandos" που κυκλοφόρησε στα μέσα του 2012.

Όσον αφορά το video clip, ξεχώρισε εκτός από το μουσικό περιεχόμενο και για τους πρωταγωνιστές - μέλη της ευρύτερης ελληνικής σκηνής που βρίσκονται κοντά στο συγκρότημα ή το στήριξαν με τον τρόπο τους όλα αυτά τα χρόνια.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι, ενώ το "Children Of The Sun" αρχικά παιζόταν σπάνια στα live των Nightstalker, μετά την διάδοση του video, όχι μόνο παίζεται σε κάθε live, αλλά αποτελεί και το ιδανικό encore!

Οι Nightstalker συνεχίζουν τον Απρίλιο και τον Μάιο τις ζωντανές τους εμφανίσεις ανά την Ελλάδα.

Εκτός από τις μεγάλες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στις 26 Απριλίου στο Gagarin και στις 16 Μαΐου στο Principal αντίστοιχα, θα παίξουν ακόμη σε Σκύδρα (Έδεσσα), Σέρρες, Τρίκαλα, Γιάννενα, Κέρκυρα και Λάρισα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα των Nightstalker στο Facebook και το section των live στην επίσημη ιστοσελίδα της μπάντας Nightstalkerband.com.
  • SHARE
  • TWEET