Τίτλοι τέλους για τους Motley Crue

19/04/2013 @ 11:54
Όπως όλα δείχνουν, το τέλος των Mötley Crüe πλησιάζει.

Μετά τον Nikki Sixx, και ο frontman Vince Neil μίλησε για την πρόθεση της μπάντας να ρίξει τίτλους τέλους στην καριέρα της. Μιλώντας σε καναδική εφημερίδα, αποκάλυψε πως το επόμενο άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2014 και θα σηματοδοτήσει την αρχή του τέλους για το συγκρότημα.

Ο Neil εξήγησε: «Θα κυκλοφορήσουμε νέα μουσική του χρόνου και μετά θα ακολουθήσει η αποχαιρετιστήρια περιοδεία. Θα είναι μία παγκόσμια περιοδεία και μετά θα το διαλύσουμε. Λογικά θα γίνει από το 2014 ως το 2015, οι περιοδείες διαρκούν δύο χρόνια και για να γυρίσεις όλον τον κόσμο πρέπει να πας σε ΗΠΑ, Καναδά, Ευρώπη, Ασία, άρα θα πάρει λίγο καιρό...»

Ερωτηθείς γιατί πήραν την απόφαση να διαλυθούν σε αυτό το σημείο της καριέρας τους, ο Neil δήλωσε, «Ήρθε η ώρα, πραγματικά. Καλύτερα να φεύγεις όταν είσαι στην κορυφή παρά να ξεφουσκώσουμε. Αυτό είναι. Ξέρεις, εγώ θα συνεχίσω να τραγουδάω κομμάτια των Mötley Crüe με τη solo μπάντα μου και να ηχογραφώ σόλο άλμπουμ, ο Nikki (Sixx) έχει τη ραδιοφωνική του εκπομπή και ο Tommy (Lee) θέλει να γίνει DJ, έτσι θα δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για όλους μας.»
  • SHARE
  • TWEET