«Tίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την Ελλάδα»

Δείτε την Beth Hart να δηλώνει πίστη στη χώρα μας λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία της

18/06/2015 @ 12:40
Η Beth Hart θα είναι στη χώρα μας και συγκεριμένα στην Τεχνόπολη Αθηνών, στις 30 Ιουνίου για μία από τις πλέον αναμενόμενες συναυλίες του καλοκαιριού.

Τραγουδίστρια και συνθέτρια, η 43χρονη Αμερικανίδα έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως ως μία από της μεγαλύτερες ερμηνεύτριες της εποχής μας, ειδικά στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Μέσω αυτού του videο τη βλέπουμε να μας στέλνει ένα μήνυμα δύναμης και αισιοδοξίας σχετικά με την κρίση. Η Βeth ανέφερε πως «τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την Ελλάδα» κάνοντας αναφορά στις Τέχνες, το Δημοκρατικό Πολίτευμα, την ιστορία και κατέληξε πως δεν αμφιβάλλει πως θα τα καταφέρουμε και θα ξαναβρεθούμε ψηλά!

«Έχω επισκεφτεί την χώρα σας με τον σύζυγό μου. Πέρασα τις καλύτερες διακοπές ωστόσο δεν έχω εμφανιστεί ποτέ σε συναυλία. Θα φτιάξουμε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια και φυσικά μερικά πιο ευαίσθητα τραγούδια. Θα παίξουμε και ηλεκτρικές και ακουστικές επιλογές και ελπίζουμε να σας κάνουμε χαρούμενους» ανέφερε στη συνέντευξη που έδωσε στο Rocking.gr και στον Αντώνη Μουστάκα. Διαβάστε την ολόκληρη από εδώ.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη συναυλία της από εδώ και όλο το πρόγραμμα των επερχόμενων συναυλιών στο www.rocking.gr/agenda

bethhartmessage
  • SHARE
  • TWEET