Την απόρριψη λόγω της σεξουαλικότητάς του φοβόταν ο Rob Halford

Ο χαρισματικός frontman αποκάλυψε τις προτιμήσεις του το 1998

17/10/2014 @ 21:54
Ο χαρισματικός frontman των Judas Priest, Rob Halford, μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις το 1998 στο MTV, παρότι το γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος αποτελούσε για χρόνια κοινό μυστικό ανάμεσα στους metal οπαδούς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από μερικές ημέρες στο The Press Of Atlantic City, ρωτήθηκε για το εάν περίμενε να τον απομονώσουν οι metal οπαδοί, και η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής:

«Ήμουν μάλλον παραπλανημένος από την σκέψη ότι θα με απορρίψουν. Τίποτα όμως δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Όταν επιλέγεις να βρεθείς αντιμέτωπος με το ζήτημα της αποκάλυψης, δημιουργείται αυτή η αυτοεπιβαλλόμενη φοβία. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει ακόμη και σήμερα. ‘Βγαίνω και λέω ότι είμαι ομοφυλόφιλος;’ Πρέπει όμως να το κάνεις και να ζήσεις την ζωή σου με τους δικούς σου όρους και κανενός άλλου. Δεν πρέπει να λες ‘δεν μπορώ να το κάνω αυτό’ και να ανησυχείς μήπως οι άλλοι προσβληθούν. Εάν απομακρυνθούν, απομακρύνθηκαν. Πιάσε την ζωή από τα κέρατα και πες τους: ‘Αποδέξου με γι’ αυτό που είμαι και αν δεν σ’ αρέσει είναι πρόβλημά σου, όχι δικό μου’. Εάν ήμουν στο συγκρότημα εκείνο το διάστημα... Νομίζω ότι όταν συνέβη ήταν καλή συγκυρία. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι.»
  • SHARE
  • TWEET