Τί καινούριο ακούγεται εκεί έξω;

Ιδού τα νέα τραγούδια και video από: David Gilmour, The Big Nose Attack, Protomartyr, Guy Garvey (Elbow), Monsieur Minimal, LP

29/09/2015 @ 20:51
Στον φθινοπωρινό πυρετό των νέων μουσικών κυκλοφοριών, το ραντεβού μας με τα καινούρια τραγούδια και τα videoclip που ίσως τα συνοδεύουν είναι επιβεβλημένο!

Διαλέξαμε λοιπόν και πάλι τα πιο «επείγοντα» και σας τα παρουσιάζουμε.

Για να ακούσετε τα τραγούδια ή να δείτε τα video που σας ενδιαφέρουν, κάντε κλικ στον τίτλο τους.

David Gilmour: "Today"
Νέο video από τον David Gilmour σήμερα, για το τραγούδι με τον πάντα επίκαιρο τίτλο "Today", το πιο πρόσφατο single του νέου του δίσκου, "Rattle That Lock". Σε σκηνοθεσία Aubrey Powell, το clip δείχνει και σκηνές από τις πρόβες της εν εξελίξει περιοδείας του Gilmour.

Protomartyr: "I Forgive You"
Οι Protomartyr κυκλοφορούν τον τρίτο δίσκο τους τον επόμενο μήνα και μοιράζονται μαζί μας αυτό το αγχωτικό post-punk δείγμα του τί θα ακολουθήσει. Το "I Forgive You. " μας ανοίγει για τα καλά την όρεξη για το "The Agent Intellect" που έρχεται στις 6 Οκτώβρη.

The Big Nose Attack: "Not The One" 
Το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο δίσκο "69" του τρομερού και φοβερού διδύμου από το Μπραχάμι, που κάνει την τρίτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική προσπάθεια. Boogieman και Little Tonnie τα δίνουν όλα! Πάλι!

Guy Garvey (Elbow): "Angela's Eyes"
Ο frontman των υπέροχων Elbow ανακοίνωσε ότι δουλεύει πάνω στο πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, το "Courting The Squall". Η κυκλοφορία αναμένεται την τελευταία μέρα του Οκτώβρη και αυτό είναι το πρώτο δείγμα.

Monsieur Minimal: "High Times"
Ολόφρεσκο το video που θα συνοδεύσει τελικά το τραγούδι "High Times" από τον πρόσφατο ομώνυμο δίσκο του Monsieur Minimal. Με pop αισθητική κι ένα κάπως μπλεγμένο μήνυμα σχετικά με τις γυναίκες, το video του Mario Ermitikos τελειώνει με τη φράση «We love to love women».

LP: "Muddy Waters"
Όσοι δεν έχετε ακούσει τη διασκευή της LP στο πολυτραγουδισμένο "In The Pines" του Leadbelly -κυρίως λόγω Cobain, ως "Where Did You Sleep Last Night"-, αφήστε το "Muddy Waters" και ακούστε αυτήν. Οι υπόλοιποι, you may proceed... άλλωστε, έρχεται και νέος δίσκος.

Καλή σας Ακρόαση!
  • SHARE
  • TWEET