Τί «βρίσκουν» τελικά στο νέο τους video οι Riverside;

To "Found" κυκλοφορεί ανήμερα της επίσημης πρώτης του νέου τους δίσκου

04/09/2015 @ 16:56
Με ένα εντυπωσιακών χρωμάτων και εξαιρετικής οικονομίας εικόνων video, οι Riverside συστήνουν το νέο τους τραγούδι "Found (The Unexpected Flaw of Searching)" στο κοινό.

Το τραγούδι ανήκει στο tracklist του επερχόμενου δίσκου τους "Love, Fear Αnd Τhe Time Machine", που βγαίνει σήμερα στην κυκλοφορία από την Inside Out Music και σας τον έχουμε ήδη παρουσιάσει.

Στο φιλμ εμφανίζεται η Alicja Kwiatkowska (Γυναίκα), οι μικροί Mikołaj Korgul και Wojtek Targowski (Αγόρι), ο Mariusz Duda (Άντρας) και η Zosia Łukomska (Κορίτσι), σκηνοθετημένοι από τον Tomasz Pulsakowski.

«Για εμένα, αυτό το άλμπουμ δεν έχει να κάνει τόσο με την αγάπη καθεαυτή, ή τον φόβο ή το παρελθόν και το μέλλον. Έχει να κάνει με την επιλογή. Μιλάει σχετικά με το να παίρνεις μια απόφαση. Θα μπορούσες ακόμα και να πεις πως πρόκειται για έναν concept δίσκο καθώς αναφέρεται στην απόφαση που τριβελίζει στο μυαλό του πρωταγωνιστή κατά τη μια ώρα που διαρκεί η ακρόαση του δίσκου. Αρχικά νιώθει χαμένος και τελικά βρίσκει τον εαυτό του.»

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μπορείτε να διαβάσατε στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στον Χρήστο Καραδημήτρη ο mainman της μπάντας, Mariusz Duda.

Δείτε εδώ το video.

Στοπ-καρέ από το video
  • SHARE
  • TWEET