Therion: Ανακοίνωση για την περιοδεία - θα είναι η τελευταία τους;

31/08/2012 @ 12:10
Mετά από 25 χρόνια περιπετειώδους και συγκλονιστικής πορείας, οι Therion ...μπαίνουν στον πάγο. Αυτή θα είναι και η  τελευταία τους περιοδεία, καθώς θα ακολουθήσει μια μεγάλη περίοδος σιωπής.

Το Θηρίον βρυχάται! Αλλά δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου...

Τherion: Flowers Of Evil - 25th anniversary tour

Σπεύσατε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας για τις συναυλίες των Therion σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο, καθώς σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος, η περιοδεία αυτή θα είναι η τελευταία των Therion για πολλά χρόνια!

Κανείς δεν πρέπει να χάσει αυτές τις συναυλίες, που θα γίνουν γρήγορα sold out!

Σάββατο 20 Οκτωβρίου - Principal Club Theater - Μύλος (Αν. Γεωργίου 56), Θεσσαλονίκη
Κυριακή 21 Οκτωβρίου - Gagarin 205, Αθήνα

Μαζί τους οι Elyose και οι Αntalgia.

Μετά από 25 χρόνια πορείας, το συγκρότημα των Therion έχει αποφασίσει να βάλει πλώρη για ένα νέο ταξίδι. Το βασικό ιδρυτικό μέλος των Therion, ο Christofer Johnson, ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρξουν τακτικές κυκλοφορίες άλμπουμ και περιοδείες για αρκετά χρόνια. Το συγκρότημα θα εμφανίζεται σε φεστιβάλ ανά διαστήματα, αλλά πέρα από αυτές τις εμφανίσεις, θα επικεντρωθεί σε διαφορετικές δραστηριότητες.

Η πρώτη δραστηριότητα είναι ένα καλλιτεχνικό έργο για τον εορτασμό της 25ης επετείου του συγκροτήματος και περιλαμβάνει την κυκλοφορία ενός CD με τίτλο "Les Fleurs Du Mal", το οποίο θα πωλείται στις συναυλίες της Flowers Of Evil περιοδείας του συγκροτήματος στην Ευρώπη. Το άλμπουμ θα διατεθεί ύστερα σε καταστήματα πώλησης δίσκων. Αυτήν την στιγμή, κανείς δεν γνωρίζει το περιεχόμενο του άλμπουμ, καθώς μέχρι την πρώτη συναυλία δεν θα σταλούν προωθητικά αντίτυπα στα μέσα ενημέρωσης.

Σε κάθε συναυλία της Flowers Of Evil περιοδείας, ο Christofer Johnsson έχει ανακοινώσει ότι θα φωτογραφίζεται με τους οπαδούς και θα περνά αρκετό χρόνο γνωρίζοντάς τους, γράφοντας αφιερώσεις σε CD και μιλώντας με τους παρευρισκόμενους στις συναυλίες του.

Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το πρότζεκτ, το συγκρότημα θα δουλέψει πάνω σε μία rock όπερα, ένα τεράστιο έργο που θα χρειαστεί πολλά χρόνια ώσπου να ολοκληρωθεί.

Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση μόλις τα πρότζεκτ προχωρήσουν.

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET