The Mission: live στην Αθήνα τον Οκτώβριο

14/07/2011 @ 12:19
Μια θρυλική επανένωση και ένα best-of show για ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα του gothic rock!

Οι Mission έρχονται στην Αθήνα, την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου στο Fuzz Live Club, γιορτάζοντας τη συμπλήρωση 25 χρόνων πορείας με μία ευρωπαϊκή περιοδεία που τους φέρνει στη χώρα μας, δύο μόλις ημέρες πριν την εμφάνισή τους στο Brixton O2 Academy, στο Λονδίνο.

Ο Wayne Hussey, o Craig Adams και ο Simon Hinkler ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στη σκηνή, παρουσιάζοντας τραγούδια μόνο από τα άλμπουμ που ηχογράφησαν με το αρχικό line up! Το set, σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του Hussey, «δε θα έχει καθόλου καινούργια τραγούδια. Αυτό το show των Mission έχει να κάνει μόνο με τη νοσταλγία!».

Μαζί με τους Sisters Of Mercy (από τους οποίους, ως γνωστόν, προέρχονται ο Hussey και ο Adams), τους Cult και τους Fields Of The Nephilim (που θα ανοίξουν τη συναυλία τους στο Λονδίνο) αποτελούν τα εμβληματικότερα ονόματα στο χώρο του gothic / hard rock.

«I still believe in God but God no longer believes in me...»

Αυτά τα λόγια αποτελούσαν τον «πρόλογο» του θρυλικού "Wasteland", του πρώτου Top 20 hit single των Mission. Δυόμιση δεκαετίες μετά, φαίνεται πως ο Wayne Hussey και η παρέα του εξακολουθούν να πιστεύουν στους εαυτούς τους, τη μπάντα που δημιούργησαν και το κοινό που τους ακολουθεί, όλο αυτό το διάστημα...

Με άλμπουμ σαν τα "God's Own Medicine" (1986), "The First Chapter" (1987), "Children" (1988), "Carved In Sand" (1990), "Masque" (1992), "Aura" (2001) κέρδισαν την εμπορική επιτυχία, αλλά, ουσιαστικότερα, παγιώθηκαν στη συνείδηση του κοινού ως μία από τις σημαντικότερες μπάντες του συγκεκριμένου ιδιώματος.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η λίστα με τα πολύ γνωστά singles τους, τα οποία θα ακούσουμε -στο σύνολό τους- στην 25th Anniversary βραδιά της 20ης Οκτωβρίου: "Wasteland", "Tower Of Strength", "Butterfly On A Wheel", "Garden Of Delight", "Deliverance", "Beyond The Pale", "Serpent's Kiss", "Stay With Me", "Severina", "Hand Across The Ocean", "Like A Child Again", "Never Again", "Evangeline" κ.ά.

Εισιτήρια:
25 ευρώ (προπώληση), 30 ευρώ (ταμείο)

Online προσφορά 21 ευρώ μόνο στο www.ticketarena.gr! Η προσφορά ισχύει έως ότου εκδοθούν τα εισιτήρια σε φυσική μορφή. Στην τιμή περιλαμβάνονται όλες οι προμήθειες αγοράς (εκτός από το κόστος Courier), ανεξαρτήτως τρόπου πληρωμής (πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, paypal).

Προπώληση εισιτηρίων: Public-Συντάγματος, Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 210 3608366)

Fuzz Live Music Club: Πειραιώς 209 & Πατρ. Ιωακείμ 1, Ταύρος. Τηλέφωνο: 210-3450817,  www.fuzzclub.gr

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET