The Dead Weather: Προμηνύεται νέος δίσκος εντός του φθινοπώρου

Το "Dodge & Burn", η νέα δουλειά της μπάντας μετά από πέντε χρόνια απουσίας

06/07/2015 @ 18:38
Ο Jack White έχει ήδη υποσχεθεί ένα νέο άλμπουμ από τους The Dead Weather εντός του 2015 και κρατάει τον λόγο του: Το τρίτο studio άλμπουμ της μπάντας, με τίτλο "Dodge & Burn", θα φτάσει σε μας τον Σεπτέμβριο μέσω της Third Man Records, της δισκογραφικής του White και θα είναι η συνέχεια του "Sea of Cowards" του 2010.

Το "Dodge & Burn" διαθέτει δώδεκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων τέσσερα singles που είχαν κυκλοφορήσει προηγουμένως, ως remix και με νέο mastering. Μεταξύ αυτών: "Open Up (That’s Enough)", "Rough Detective", "Buzzkill(er)" και "It’s Just Too Bad". Άλλοι τίτλοι τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν είναι: "I Feel Love (Every Million Miles)" και "Cop and Go".

Όπως σημειώνει το δελτίο τύπου, ο White, η τραγουδίστρια Alison Mosshart, ο κιθαρίστας Dean Fertita και ο μπασίστας Jack Lawrence «πέρασαν τις σπάνιες, σποραδικές ελεύθερες στιγμές τους κατά τον τελευταίο χρόνο ηχογραφώντας όλοι μαζί στο Nashville. Με τα μέλη της μπάντας να συμμετέχουν σε μεγάλο βαθμό σε άλλα project, οι The Dead Weather δεν θα περιοδεύσουν για να στηρίξουν το νέο τους υλικό».

Μια περιορισμένων αντιτύπων έκδοση του δίσκου θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσω της σειράς Vault της Third Man Records. Το πακέτο περιλαμβάνει το LP με το "Inclement Weather" βινύλιο συνοδευμένο από εναλλακτικό artwork, καθώς και ένα 7-ιντσο με τα "I Feel Love (Every Million Miles)" και "Cop and Go". Η συνδρομή για το Vault είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Ιουλίου.

  • SHARE
  • TWEET