Θα έχει συνέχεια το reunion των Savatage;

O Zachary Stevens αφήνει υποσχέσεις, μιλώντας στο Rocking.gr

02/10/2015 @ 21:36
Ο Zachary Stevens, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ των Circle II Circle, "Reign Of Darkness", μίλησε στον Χρήστο Καραδημήτρη, αφήνοντας να εννοηθεί πως το reunion των Savatage θα συνεχισθεί και πέραν της εμφάνισής τους στο Wacken, τον περασμένο Αύγουστο.

Συγκεκριμένα για το μέλλον των Savatage, ο Stevens ανέφερε:

«Αυτή τη στιγμή μιλάμε για το επόμενο βήμα. Υπάρχουν πολλές καλές ιδέες που έχουν τεθεί. Υποθέτω θα τα συζητήσουμε στην συνάντησή με τον Jon (σ.σ.: Oliva). Μιλάμε πολύ συχνά και ήμουν στη Florida για τρεις μήνες, οπότε βλεπόμασταν πολύ συχνά. Αλλά, επί της ουσίας, έχουμε μια συνάντηση συγκεκριμένα για αυτό το θέμα την 1η Νοεμβρίου. Τότε ξεκινάνε οι πρόβες για την χειμερινή περιοδεία των Trans-Siberian Orchestra, όπου θα βγούμε στις ΗΠΑ για να παίξουμε Χριστουγεννιάτικη μουσική μέχρι το τέλος της περιόδου των Χριστουγέννων. Θα μιλήσουμε για αυτό το θέμα και ελπίζω πως θα καταλήξουμε σ'ένα ωραίο πλάνο σχετικά με το επόμενο βήμα των Savatage.

Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε. Ήταν ένα show επανασύνδεσης, κάτι που σημαίνει πως τώρα είμαστε μαζί, οπότε ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε.»

Αναμείνατε περισσότερα γύρω από τους Circle II Circle, τους Savatage, το reunion, τη σχέση τους με τους Έλληνες οπαδούς, καθώς επίσης με ποια μπάντα θα πόνταρε ο Stevens ότι θα έρθει πιο σύντομα στην Ελλάδα, στην συνέντευξη που θα δημοσιευθεί σύντομα, εδώ, στο Rocking.gr.
  • SHARE
  • TWEET