Θα αργήσει ο νέος δίσκος των Kreator, σύμφωνα με τον Mille Petrozza

Κυκλοφορεί στα αγγλικά η επίσημη βιογραφία του συγκροτήματος

15/11/2013 @ 10:34
Μετά από σχετική ερώτηση του DeadRhetoric.com, ο κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος, Mille Petrozza, συμφώνησε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει νέος δίσκος των Kreator μέχρι το 2015 ή το 2016, εξηγώντας κατόπιν το σκεπτικό του.

«Χρειάζομαι έμπνευση. Γνωρίζω κάποιες μπάντες που πραγματικά σέβομαι αλλά βγάζουν ένα άλμπουμ κάθε χρόνο. Πρώτον, δεν είμαι τόσο παραγωγικός και δεύτερον, αν ήταν να βγάζω ένα άλμπουμ κάθε χρόνο, θα είχα δύο καλά τραγούδια σε κάθε άλμπουμ. Όχι, δεν πάει έτσι το πράγμα. Ως άτομο και ως μουσικός χρειάζεσαι τον χρόνο σου για να εμπνευστείς. Θα πρέπει βγεις έξω και να ζήσεις τη ζωή σου. Μην με παρεξηγείτε, μου αρέσει να είμαι στον δρόμο και να είμαι στην μπάντα και να παίζουμε για τον κόσμο, αλλά αυτό είναι μια φούσκα, δεν είναι η πραγματικότητα. Είναι διαφορετικό πράγμα. Όταν γυρνάμε σπίτια μας και έχουμε ενάμιση χρόνο ή ακόμη και τρεις μήνες κενό, τότε είναι που πιάνω ξανά την κιθάρα μου. Τότε εμπνέομαι. Διαβάζω κάποια βιβλία και παρακολουθώ κάποιες ταινίες.»

Σε άλλα νέα που αφορούν τους Kreator, στα αγγλικά πρόκειται να εκδοθεί στις 10 Δεκεμβρίου η επίσημη βιογραφία του συγκροτήματος με τίτλο "Violent Evolution: The Story Of Kreator". Η 221 σελίδων βιογραφία κυκλοφόρησε το 2011 μόνο στη γερμανική γλώσσα και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αποκλειστικές συντεντεύξεις και σπάνιες φωτογραφίες. Δείτε εδώ το trailer.

Violent Evolution - The Story Of Kreator
  • SHARE
  • TWEET