Τέλος για το Ρόδον... κλείνει!

01/02/2005 @ 05:37
Η Άνωση με λύπη της ανακοινώνει τη λήξη της λειτουργίας του Ρόδον Live στο τέλος του Ιουνίου λόγω ιδιοχρησίας της ιδιοκτήτριας του κτιρίου εταιρείας. Το ιστορικό κλαμπ της οδού Μάρνη πρωτολειτούργησε το 1987 με την συναυλία των Triffids, αφού ανακαινίστηκε από την Άνωση εκ βάθρων, καθώς από κινηματογράφος είχε μετατραπεί σε αποθήκη... Η ανακαίνιση έγινε με βάση όλους τους τότε σύγχρονους κανόνες σ' όλους τους τομείς: ηχομόνωση, ηχητικός και φωτιστικός εξοπλισμός, κλπ. για συγκεκριμένο σκοπό λειτουργίας: Συναυλίες. Από τότε τα μεγαλύτερα συγκροτήματα όλων των σκηνών όλων των ειδών της μουσικής - εκτός της κλασικής - που είχαν όμως στο είδος τους μια αισθητική παρέλασαν από τη σκηνή του χώρου, που άλλαξε οριστικά και άμεσα τον όρο "συναυλία" στην Αθήνα.

Βέβαια στο Ρόδον έγιναν κι άλλες εκδηλώσεις από πάρτυ, επιδείξεις "προχωρημένης" μόδας, παζάρια έως και "προοδευτικές" θεατρικές παραστάσεις.

Το μεγαλύτερο μέρος της ενεργής και χωρίς ηλικία νεολαίας άκουσε, χόρεψε, ήπιε, δάκρυσε, ερωτεύτηκε ή και χώρισε μέσα στην αίθουσά του!

Μαζί τους κι εμείς οι άνθρωποι της Άνωσης, μεγαλύτεροι και μικρότεροι, παλιοί και νέοι, μπρος ή πίσω από τα μπαρ 17 χρόνια, μια ολόκληρη ζωή...

Στιγμές πολλές που δεν μπορούν ν' αποτυπωθούν σ’ ένα κομμάτι χαρτί, σ' ένα χώρο διεθνώς γνωστό, βραβευμένο κι από τους εκπροσώπους των γκρουπ του εξωτερικού.

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε εδώ τους χορηγούς που μας βοήθησαν σε όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως την Camel Music και την Heineken στη διάρκεια της λειτουργίας του Ρόδον, που οικονομικά μόνο γόνιμη δεν ήταν. Το τελείως αντίθετο. Αλλά καμιά φορά η διάθεση υπερτερεί της λογικής. Ευχαριστούμε τους παραγωγούς που συνεργάστηκαν μαζί μας και όλο το προσωπικό, τεχνικό και μη. Και βέβαια ευχαριστούμε εσάς τους δημοσιογράφους που λίγο ή πολύ ήσασταν υποστηρικτές αυτής της πραγματικά ζωντανής σκηνής.

Και πάνω απ' όλα το κοινό. Το πιστό κοινό.

Με σεβασμό στο θεατή, υπολογισμένη χωρητικότητα, καθαρά ποτά και καθάριο ήχο το Ρόδον θα είναι μέχρι και τον Ιούνιο, γερασμένο αλλά συγχρόνως νέο, ο τόπος συνάντησης των οπαδών της καλής μουσικής.

Good News

Η Άνωση με χαρά αναγγέλλει ότι είναι ήδη στις διεργασίες για την δημιουργία του νέου Ρόδον Live!

Θα' χετε νέα μας σύντομα.

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET