Τέλος οι περιοδείες για τους Rush;

Το Μάιο πιθανόν να ξεκινήσουν την τελευταία τους περιοδεία

12/03/2015 @ 12:16
Ο manager των Rush, Ray Danniels, λέει ότι η πιθανότητα η επερχόμενη περιοδεία των Rush στην Αμερική να είναι η τελευταία τους είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά ότι κανείς δεν θέλει να την θεωρήσει αποχαιρετιστήρια.

Οι Καναδοί θα ξεκινήσουν το Μάιο μια περιοδεία η οποία θα περιλαμβάνει 34 στάσες, αφού πέρασαν μήνες συζητώντας το εάν θα βγαίνανε σε περιoδεία εντελώς.

Ο ντράμερ Neil Peart είπε ότι δεν θέλει να αφήνει την οικογένειά του για μεγάλες χρονικές περιόδους, ενώ ο κιθαρίστας Alex Lifeson υποστήριξε ότι συνήθισε τη ζωή στο σπίτι μετά από ένα χρόνο αποχής από περιοδείες.

«Υπάρχουν κάποιοι από εμάς που θα συνέχιζαν για πάντα και υπάρχουν κάποιοι από εμάς που δεν θα το έκαναν. Και στην τελική, το τι σκέφτεται κανείς σήμερα ίσως να μην είναι αυτό που θα σκέφτεται σε ένα μήνα από τώρα», λέει ο Danniels, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει η διάθεση των μελών μετά από την περιοδεία.

«Δεν ήθελα να κάνω μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία - δεν υπήρχε κανείς στο συγκρότημα που να θέλει κάτι τέτοιο. Κανείς δεν πιστεύει ότι είναι η τελευταία μας, ή ότι δεν θα κάνει πια μουσική ή κάτι τέτοιο. Αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είμαι σε θέση να βγάζω μια μπάντα από 65άρηδες στο δρόμο για πολύ ακόμα», συνεχίζει.

Τον περασμένο μήνα ο frontman, Geddy Lee, είπε: «Είναι σαφές ότι είμαστε σε ένα σημείο στην καριέρα μας, που πρέπει να επιβραδύνουμε, και να επιβραδύνουμε δραματικά», προσθέντοντας ότι το μέλλον που βλέπει για τους Rush είναι περιορισμένης μορφής.




  • SHARE
  • TWEET