Τέλος μέχρι νεωτέρας για τους Foxy Shazam

Η μπάντα διαλύεται για άγνωστο χρονικό διάστημα

29/10/2014 @ 18:12
Μετά από δέκα χρόνια ύπαρξης, περισσότερες από δύο χιλιάδες συναυλίες και πέντε δίσκους, οι Αμερικανοί Foxy Shazam ανακοίνωσαν μέσω ανάρτησης στην σελίδα τους στο Facebook την διάλυσή τους, αφήνοντας ωστόσο ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής τους.

«Μετά από δέκα και πλέον χρόνια που οι ζωές μας περιστρέφονταν γύρω από τους Foxy Shazam, είναι καιρός να διαλυθούμε για άγνωστο χρονικό διάστημα. Το γεγονός ότι δώσαμε μαζί περισσότερες από δύο χιλιάδες συναυλίες σε όλο τον κόσμο άλλαξε τις ζωές μας, δεν μας επέτρεψε όμως να περάσουμε χρόνο με τις οικογένειές μας, να ακολουθήσουμε τα πάθη μας και να βρούμε τρόπους ώστε να αναπτύξουμε τους εαυτούς μας ως καλλιτέχνες.

Ήταν τιμή μας που μοιραστήκαμε την μουσική μας και τους εαυτούς μαζί με όλους εσάς. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς, τις οικογένειές μας και τους φίλους μας για την υποστήριξή τους σε ό,τι κάναμε, μετατρέποντας την προηγούμενη δεκαετία στην καλύτερη περίοδο της ζωής μας.

Πιστεύουμε ειλικρινά ότι υπάρχει μέλλον για τους Foxy Shazam και ότι τα καλύτερα έρχονται. Δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα μας πάρει, σχεδιάζουμε όμως να επιστρέψουμε κάποια μέρα πιο δυνατοί από ποτέ.»

Οι Αμερικανοί κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο που μας πέρασε τον πέμπτο και τελευταίο μέχρι νεωτέρας δίσκο της καριέρας τους με τίτλο "Gonzo", τον οποίο μάλιστα διέθεσαν δωρεάν.
  • SHARE
  • TWEET