Τα θανάσιμα αμαρτήματα του Corey Taylor

24/08/2010 @ 23:03
Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξή του, ο frontman των Slipknot και Stone Sour, Corey Taylor, ετοιμάζει πυρετωδώς την πρώτη του συγγραφική απόπειρα. Το βιβλίο, όπως είπε ο ίδιος, θα έχει ως θέμα του τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.

«Μόλις ολοκλήρωσα το γράψιμο και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας», εξηγεί ο Taylor. «Ελπίζουμε να το έχουμε έτοιμο για να κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη του 2011. Μιλάει για τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα και τη δική μου ερμηνεία σχετικά μ' αυτά. Πιστεύω πως δεν είναι καν αμαρτήματα, είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά. Είναι ανθρώπινες ατέλειες, πράγματα που όλοι έχουμε βιώσει. Επειδή όλοι μας τα αντιμετωπίζουμε σημαίνει ότι είμαστε και καταδικασμένοι; Διαφωνώ. Για μένα, είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης και πιστεύω ότι ο καθένας μας μπορεί να περάσει μέσα από όλα αυτά και στο τέλος της ημέρας να παραμένει ένας καλός άνθρωπος. Στο βιβλίο διηγούμαι ιστορίες από το παρελθόν μου και εξισορροπώ το χιούμορ με σοβαρά σκοτεινά θέματα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος».

Προσέθεσε, δε: «Είμαι πολύ περήφανος για το γεγονός ότι δεν το ανέθεσα σε κάποιον συγγραφέα. Το έγραψα μόνος μου, οπότε αν τελικά είναι χάλια θα ξέρετε ποιος θα φταίει».

Σύμφωνα με τον Taylor, το βιβλίο θα εκδώσει η εταιρεία Da Capo Press.
  • SHARE
  • TWEET