Τα video της ημέρας (Rival Sons, Pennywise, Killer Be Killed, Closure In Moscow, Casualties Of Cool)

Δείτε τα «φρέσκα» video που μάζεψε το Rocking.gr

05/06/2014 @ 11:02
Οι Rival Sons ηχογράφησαν ένα νέο EP τριών κομματιών για το Amazon, ενόψει της νέας κυκλοφορίας τους, "Great Western Valkyrie".

Μπορείτε να δείτε video και για τα τρία κομμάτια του EP από τα Amazon Sessions στον ακόλουθο σύνδεσμο.



Οι punk rockers Pennywise αποκάλυψαν το κομμάτι τους, "Violence Never Ending", από το «καινούργιο» άλμπουμ τους, "Yesterdays". Μπορείτε να δείτε το video εδώ.



Το supergroup των Killer Be Killed που αποτελείται από τους Troy Sanders (Mastodon), Greg Puciato (The Dillinger Escape Plan), Max Cavalera (ex-Sepultura, Cavalera Conspiracy, Soulfly) και Dave Elitch (ex-The Mars Volta) έδωσε στη δημοσιότητα το video clip του "Wings Of Feather And Wax".



Οι Αυστραλοί prog rockers Closure In Moscow κυκλοφόρησαν φέτος τον δεύτερο δίσκο τους, "Pink Lemonade". Από εκεί προέρχεται το κομμάτι "Seeds Of Gold", για το οποίο δημιούργησαν video clip.



Οι Casualties Of Cool είναι το νέο project του Devin Townsend με την τραγουδίστρια Ché Aimee Dorval. Η καλλιτέχνιδα Jessica Cope, γνωστή από τα δύο animated video clip που είχε φτιάξει για τον περσινό δίσκο του Steven Wilson, δημιούργησε ένα animated video για το κομμάτι των Casualties Of Cool ονόματι "Mountaintop".
  • SHARE
  • TWEET