Τα video της ημέρας (Nighstalker, Judas Priest, Ozzy Osbourne, Anti-Flag)

22/05/2013 @ 11:24
Nightstalker αποκάλυψαν το επίσημο video clip για το κομμάτι "Dead Rock Commandos", ένα τραγούδι που περιέχεται στο ομώνυμο άλμπουμ του 2012.

VIDEO



Οι Judas Priest παρουσιάζουν ένα ακόμη clip μέσα από το επερχόμενο DVD τους, "Epitaph". Παρακάτω μπορείτε να δείτε το συγκρότημα να ερμηνεύει το κομμάτι "Turbo Lover" στο Hammersmith Apollo του Λονδίνου.
VIDEO



Ο Ozzy Osbourne βρέθηκε στο Beverly Hills, στην ετήσια συνάντηση της LGBT κοινότητας του Los Angeles, σε μία βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες, η οποία είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων κατά του καρκίνου.

Εκεί ερμήνευσε γνωστές επιτυχίες του με την προσωπική του μπάντα, αλλά και μία πληθώρα άλλων γνωστών μουσικών, όπως ο Steve Stevens (Billy Idol), ο κιθαρίστας Billy Morrison (Billy Idol, Camp Freddy), ο πληκτράς Derek Sherinian (Billy Idol, ex-Dream Theater) και ο drummer Tommy Clufetos (Ozzy Osbourne, Black Sabbath). Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ερμηνεία του στο "War Pigs".
VIDEO



Τέλος, οι Anti-Flag μάς παρουσιάζουν ένα διαδραστικό video clip - παιχνίδι, για το κομμάτι "The Ranks Of The Masses Rising" και μπορείτε να παίξετε ακούγοντας το τραγούδι πατώντας εδώ.
  • SHARE
  • TWEET