Τα video της ημέρας (Amenra, War On Drugs, Gojira, Bombay Bicycle Club, Anette Olzon)

Δείτε τα «φρέσκα» video που μάζεψε το Rocking.gr

26/03/2014 @ 10:12
Οι Βέλγοι Amenra είναι μία από τις πιο σκοτεινές και ταλαντούχες atmospheric sludge μπάντες. Κυκλοφόρησαν τον τελευταίο τους δίσκο, "Mass V", το 2012.

Μέσα σε αυτόν περιέχεται το "À Mon Âme", το καινούργιο 13-λεπτο video clip του οποίου μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.



Οι War On Drugs είναι μία από τις πιο ανεβασμένες indie μπάντες της χρονιάς. Αυτές τις μέρες βρίσκονται σε περιοδεία για την τελευταία τους δουλειά, "Lost In The Dream". Μπορείτε να τους δείτε στο Chicago να διασκευάζουν το "Mind Game" του John Lennon από το 1973 στο ακόλουθο video.



Οι Γάλλοι extreme metallers Gojira έδωσαν στη δημοσιότητα το animated video του κομματιού τους, "Born In Winter", από τον δίσκο που κυκλοφόρησαν το 2012, "L' Enfant Sauvage".



Οι Bombay Bicycle Club κυκλοφόρησαν φέτος το "So Long, See You Tomorrow". Έδωσαν στη δημοσιότητα το επίσημο video clip του "Feel", το οποίο θα κυκλοφορήσει και σαν single στις 19 Μαΐου. Το "So Long, See You Tomorrow" έγινε ο πρώτος δίσκος της μπάντας που κατέκτησε την κορυφή των βρετανικών charts.



Η πρώην τραγουδίστρια των Nightwish, Anette Olzon, έδωσε στη δημοσιότητα το video ενός καινούργιου της κομματιού, ονόματι "Lies". Μπορείτε να το δείτε μέσω του επίσημου καναλιού της earMUSIC εδώ.
  • SHARE
  • TWEET