«Τα στεροειδή προκάλεσαν τις ακραίες συμπεριφορές του Tim Lambesis», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

20/05/2013 @ 12:03
Η δίκη του frontman των As I Lay Dying, Tim Lambesis, συνεχίζεται κανονικά, με νέα στοιχεία να βγαίνουν στο φως κατά τη διάρκεια των  ακροάσεων.

Σύμφωνα με ειδησεογραφικά πρακτορεία, την Παρασκευή ο δικηγόρος του τραγουδιστή, Thomas Warwick, ισχυρίστηκε πως ο πελάτης του πρόσφατα ασχολήθηκε έντονα με το bodybuilding και την υγιεινή διατροφή, και αργότερα ξεκίνησε τα συμπληρώματα διατροφής και τα στεροειδή, τα οποία και προκάλεσαν την ακραία συμπεριφορά του και την απόφασή του να ψάξει για πληρωμένο δολοφόνο.

Την άποψη αυτή στήριξε και ένας ψυχίατρος που κατέθεσε στη δίκη, ενώ ο δικηγόρος τόνισε πως πριν τη χρήση στεροειδών, ο Lambesis ήταν ένας στοργικός, ευγενικός άνθρωπος.

Ο τραγουδιστής κρατείται από τις 7 Μαΐου, με το ποσό της εγγύησης να ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με την κατήγορο Claudia Grasso, ο Lambesis έψαχνε για δολοφόνο έχοντας 1.000 δολάρια μετρητά πάνω του, τη διεύθυνση της γυναίκας του και τους κωδικούς για να ανοίξει την εξώπορτα. Όταν ο «δολοφόνος», που ήταν undercover αστυνομικός, ανακοίνωσε πως η τιμή του φόνου είναι 20.000 δολάρια, ο frontman των As I Lay Dying δεν αντέδρασε και δέχτηκε να πληρώσει το ποσό.
  • SHARE
  • TWEET