Σχέδια για το πέμπτο τους δίσκο κάνουν οι Alter Bridge

Δύσκολα θα κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ οι Creed σύμφωνα με τον Mark Tremonti

04/04/2015 @ 15:40
Σχέδια για την δημιουργία ενός ακόμη επιτυχημένου δίσκου κάνουν σύμφωνα με τον κιθαρίστα Mark Tremonti οι Alter Bridge, ενώ δύσκολα θα επανέλθουν στην κανονική δισκογραφία οι Creed.

Για τον διάδοχο του "Fortress", που αναδείχθηκε από τους συντάκτες και τους αναγνώστες του Rocking.gr στην πρώτη δεκάδα με τα καλύτερα άλμπουμ του 2013, ο Tremonti δήλωσε στον HNGN τα εξής: 

«Πιθανότατα θα μαζευτούμε φέτος για να ξεκινήσουμε την συγγραφή του υλικού και σκοπεύουμε να μπούμε στο studio το 2016. Έχουμε κάποιες προτάσεις για συναυλίες αργότερα μέσα στην χρονιά, αλλά τα προγράμματά μας είναι τόσο απλωμένα που δεν ξέρω τι θα συμβεί.»

Για τους Creed, οι οποίοι το 2013 γιόρτασαν με περιοδεία τα 20 χρόνια τους αλλά εγκατέλειψαν όπως φαίνεται την ιδέα δημιουργίας νέου δίσκου, ο προικισμένος κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής ανέφερε:

«Δεν έχουμε μιλήσει με τον Scott (Scott Stapp, τραγουδιστής των Creed). Δεν βρεθήκαμε τετ-α-τετ στην τελευταία περιoδεία - οι προσωπικές μας σχέσεις έχουν σχεδόν διαλυθεί. Είμαι 40 χρονών, έχω τρεις μπάντες και απλά δεν έχω χρόνο στην ζωή μου για περιπέτειες. Θέλω να απολαύσω την ζωή μου. Δεν θέλω να μπλέξω με οποιουδήποτε είδους αρνητικές καταστάσεις.»

Ο Tremonti πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα με το προσωπικό του σχήμα νέο δίσκο υπό τον τίτλο "Cauterize" και πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε το lyric video για το πρώτο single "Another Heart".
  • SHARE
  • TWEET