Supergroup με μέλη των Tremonti, Evanescence και Stuck Mojo

Οι God To Gravity κυκλοφορούν το ντεμπούτο τους

17/12/2014 @ 18:46
Ένα ακόμη σχήμα που αποτελείται από μέλη αρκετά γνωστών συγκροτημάτων είναι γεγονός. Το όνομα αυτού είναι God To Gravity και οι μουσικοί που το απαρτίζουν οι εξής:

Corey Lowery (Stuck Mojo, Stereomud, Dark New Day, Eye Empire) στο μπάσο, Dustin Lowery (Viasava, Ether Seeds) στη φωνή, Pat Deeb (Chromosome 180) και Troy McLawhorn (Dark New Day, Doubledrive, Evanescence) στις κιθάρες και Garrett Whitlock (Tremonti, Submersed) στα τύμπανα.

Το ομώνυμο ντεμπούτο των God To Gravity διατίθεται ήδη στην αγορά. Πρώτο single του "God To Gravity" είναι το "Dying Light", το lyric video του οποίου βλέπετε εδώ, μέσω του επίσημου καναλιού της μπάντας στο YouTube. 

O Corey Lowery αναφέρει σε δήλωσή του τα εξής: «Είναι η πρώτη φορά που είχα την δυνατότητα να κάνω ένα CD με τον μικρότερο αδελφό μου, Dustin Lowery. Ο Pat Deeb και εγώ ξεκινήσαμε να γράφουμε αυτή τη μουσική και χρειαζόμασταν μια ταιριαστή φωνή. Την έστειλα στον Dustin και νομίζω ότι την έφερε σε άλλο επίπεδο. Ο Troy McLawhorn και ο Garrett Whitlock ήρθαν και την έφεραν επίσης σε άλλο επίπεδο. Υπάρχουν και καλεσμένοι όπως ο αδελφός μας Clint Lowery, ο Morgan Rose και ο Matt O'Rourke.»
  • SHARE
  • TWEET