Stoner super group με μέλη των Fu Manchu και των Kuyss

20/09/2013 @ 10:30
Δύο μέλη των Fu Manchu, o κιθαρίστας / τραγουδιστής Bob Balch και ο drummer Scott Reeder ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον πρώην μπασίστα των Kyuss, Scott Thomas Reeder.

Το όνομα της μπάντας είναι Sun & Sail Club και η παρθενική δουλειά της, "Mannequin", πρόκειται να κυκλοφορήσει στις αρχές Νοεμβρίου από την Satin Records.

Ο Balch ανέφερε πως πήρε αρκετές ιδέες από συνεντεύξεις που κάνει με κιθαρίστες για την ιστοσελίδα του PlayThisRiff.com και δηλώνει ενθουσιασμένος με τις μπασογραμμές του Reeder.

Το ίδιο ενθουσιασμένος δηλώνει και ο Scott Thomas Reeder, ο οποίος στην ουσία αυτοπροτάθηκε στους δύο Fu Manchu: «Περίμενα να συναντήσω αυτόν τον τύπο για χρόνια!»

Σύμφωνα με τον Balch, ο ήχος των Sun & Sail Club είναι βαρύς και σκοτεινός. Όσο επηρεασμένος είναι από Devo, Voivod, Kraftwork, Torche και Slayer, άλλο τόσο επηρεασμένος είναι από Aswad, Joe Pass και Wes Montgomery.

Τη μίξη του δίσκου επιμελήθηκε ο J. Robbins (Clutch, The Sword, The Hidden Hand) και το mastering o Dan Coutant (Clutch, Coliseum).

Μερικοί τίτλοι τραγουδιών είναι "Gang Justice", "I'm Not Upside Down" και "Whites Of Your Eyes".
  • SHARE
  • TWEET