Stonebringer & Harsh Demise ζωντανά στο AN Club τον Μάιο

Ένα double bill με δύο από τις σημαντικότερες νέες μπάντες του σκληρού ήχου

25/04/2013 @ 10:15
Την Παρασκευή 10 Μαϊου, οι Stonebringer και οι Harsh Demise συναντιούνται στη σκηνή του An Club!

Και τα δύο συγκροτήματα εντάσσονται στα σημαντικότερα νέα ονόματα της εγχώριας heavy metal σκηνής, αποδεικνύοντας τόσο στο studio όσο και πάνω στη σκηνή την αστείρευτη δυναμική που έχει ο «σκληρός ήχος» στη χώρα μας.

Stonebringer / Harsh Demise / Bombing The Avenue @ AN ClubΚαλεσμένοι τους θα είναι οι επίσης πολλά υποσχόμενοι, Bombing The Avenue.

Παρασκευή 10 Μαΐου | Έναρξη: 21:00 | Εισιτήριο: 5 ευρώ
An Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια

Stonebringer

Οι Stonebringer αποτελούν μία από τις πρόσφατες εγχώριες αποκαλύψεις της μεταλλικής σκηνής. Λάτρεις του heavy ήχου και επηρεασμένοι μουσικά από τους Clutch και τους Down μέχρι τους Pink Floyd και τους Black Sabbath συνθέτουν με πρωτοτυπία και πειραματισμό progressive, stoner metal και ψυχεδελικά στοιχεία, δημιουργώντας ένα προσωπικό και ορμητικό ηχητικό στίγμα.

Στο τέλος του 2012 οι Stonebringer κυκλοφόρησαν το EP "Ocean Of The Brave" με την υπογραφή του θρυλικού μουσικού παραγωγού Chris Tsangarides (Judas Priest, Black Sabbath, Anvil, Thin Lizzy κ.ά.), ενώ πριν λίγους μήνες άνοιξαν τη συναυλία των Karma To Burn στην Αθήνα.

stonebringer.bandcamp.com (ακρόαση & δωρεάν downloads)
(δείτε το video clip του "Baptized")

Harsh Demise

Συνθέτοντας ασταμάτητα νέο υλικό, οι Harsh Demise μετουσιώνουν τον εσωτερικό τους κόσμο σε μουσική που συνδυάζει παραδοσιακά με σύγχρονα metal στοιχεία.

Με πολλά live στο ενεργητικό τους και με οδηγό πάντα το ρομαντισμό και την αγάπη για αυτό που κάνουν, οι Harsh Demise έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στις συνειδήσεις των φανατικών φίλων του «σκληρού ήχου» ως μια από τις καλύτερες ανερχόμενες μπάντες στην Ελλάδα, κάτι που αποδεικνύεται και μέσα από την πρώτο τους album "Something Out Of Nothing".

harshdemise.bandcamp.com (ακρόαση & αγορά)
(δείτε το video clip του "4 Years")

Bombing The Avenue

Oι Bombing The Avenue είναι τρία υπερηχητικά αδέλφια, που κερδίζουν το κοινό σε κάθε τους live, παρουσιάζοντας ένα εκρηκτικό μείγμα από southern/sludge και progressive rock. Μέσα στο 2012 κυκλοφόρησαν έξι τραγούδια τα οποία είναι διαθέσιμα για ακρόαση και download, ενώ έχουν μοιραστεί τη σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Truckfighters, Semen Of The Sun και Brotherhood Of Sleep.

soundcloud.com/bta_band (ακρόαση & δωρεάν downloads)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET