Στο στοματικό σεξ αποδίδει τον καρκίνο ο Bruce Dickinson

O τραγουδιστής των Iron Maiden μίλησε για την πορεία της υγείας του

03/09/2015 @ 09:52
Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση πως είναι πλέον "καθαρός" από τον καρκίνο, ο Bruce Dickinson, σε νέα του συνέντευξη, αποκαλύπτει από που πιστεύει πως προήλθε.

O ίδιος δεν καπνίζει, ούτε πίνει πολύ. «Πιστεύω ότι οποιαδήποτε ασθένεια σαν τη δικιά μου για κάποιον που δεν κάνει καταχρήσεις, προέρχεται από το στοματικό σεξ. Είχα δύο όγκους, ένα στη γλώσσα μου και ένα στους λεμφαδένες. Θυμήθηκα την περίπτωση του Michael Douglas που είχε δηλώσει ότι το έπαθε από στοματικό σεξ.  Όλοι τον χλεύαζαν και βρήκαν αστείο το γεγονός αυτό καθώς και τη δήλωση. Όμως είναι κάτι πολύ σοβαρό και πρέπει να του δώσουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα. Πάντα επίσης πρέπει οι άνθρωποι που μπορεί να πάθουν κάτι παρόμοιο με εμένα να το εξετάσουν, μην το αντιμετωπίσουν χαλαρά»

Οσο για τη φωνή του, ο Bruce δηλώνει πως ο λάρυγγας δεν επηρεάστηκε καθόλου. «Είχα έναν όγκο σαν μπαλάκι του golf. Εξαφανίστηκε. Καμιά φορά όταν τραγουδάω και αλλάζω νότες μπορεί να ακούγομαι ίσως λίγο διαφορετικά. Αυτό είναι θέμα εξάσκησης και λίγου χρόνου να γίνουν όλα όπως πριν. Όταν ας πούμε τραγουδάω το "The Trooper" λέω "οκ, εδώ είμαστε" γιατί αυτό το τραγούδι με τις υψηλές νότες του, δεν προέρχεται κατεθείαν από τον λάρυγγά μου. Αλλά θα φτάσουμε και εκεί».

Ο νέος δίσκος των Iron "The Book Of Souls" έχει ήδη κυκλοφορήσει. Διαβάστε από εδώ την κριτική του Χρήστου Καραδημήτρη σε έναν από τους πιο αναμενόμενους δίσκους των τελευταίων ετών.
  • SHARE
  • TWEET