Στίχοι των Exodus «αιτία» φυλάκισης και μήνυσης!

Oπαδός τους συνελήφθη επειδή «πόσταρε» στίχους της μπάντας στο Facebook

05/05/2015 @ 16:24
Ο Αμερικανός James Evans πέρασε 8 μέρες πίσω από τα σίδερα της φυλακής, γιατί ανέβασε στη σελίδα του στο facebook, στίχους από τραγούδι των Exodus!

Αποφυλακισμένος πλέον, καθώς δεν μπορούσε να στηριχθεί καμία κατηγορία (ενώ είχε ακούσει πως κινδύνευε μέχρι και με 10 χρόνια φυλάκισης για «τρομοκρατικές απειλές»), περνά στην αντεπίθεση και μηνύει μαζί με την οργάνωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Kentucky, την πόλη Muhlenberg και τον αστυνομικό Michael A Drake, ο οποίος έκανε τη σύλληψη. Ήδη, ο αστυνομικός αντιμετωπίζει την κατηγορία λανθασμένου εντάλματος σύλληψης.

Ο Evans είχε ανεβάσει τους παρακάτω στίχους από το τραγούδι "Class Dismissed (A Hate Primer)": «Student bodies lying dead in the halls, a blood splattered treatise of hate. Class dismissed is my hypothesis, gun fire ends in debate».

Ο κιθαρίστας των Exodus, Gary Holt χαρακτήρισε το συμβάν ως μια παρανοϊκή αντίδραση, που ξεπέρασε κάθε όριο. Δικηγόρος της οργάνωσης, δηλώνει πως «αυτή η υπόθεση δεν αφορά μόνο τον Evans αλλά το δικαίωμα καθενός να προστατεύεται από παρόνομες τακτικές της αστυνομίας για να δικαιολήσουν ένα έγκλημα που δεν διαπράχθηκε ποτέ».
  • SHARE
  • TWEET