Στην Nuclear Blast η μπάντα των Portnoy, Ellefson και Skolnick

Αρκετοί συμμετέχοντες στον πρώτο δίσκο των Metal Allegiance

13/05/2015 @ 13:23
Σε κανονική μπάντα με δισκογραφικό συμβόλαιο στην Nuclear Blast Entertainment εξελίχθηκαν πλέον και επίσημα οι Metal Allegiance.

Η αρχή έγινε από τον Mark Menghi, ο οποίος οργάνωσε μια μπάντα διασκευών που θα αποτελούνταν από μουσικούς πρώτης γραμμής και θα πραγματοποιούσε ζωντανές εμφανίσεις.

Κατόπιν, τον χειμώνα που μας πέρασε, ο David Ellefson των Megadeth, ο Mike Portnoy των The Winery Dogs και ο Alex Skolnick των Testament μαζί με τον Menghi προχώρησαν στην συγγραφή πρωτότυπου υλικού.

Τα εννέα τραγούδια που δημιουργήθηκαν θα αποτελέσουν το ντεμπούτο των Metal Allegiance, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την Nuclear Blast.

Περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τους επιπλέον συμμετέχοντες -κιθαρίστες και τραγουδιστές- σε κάθε κομμάτι αναμένεται να γίνουν γνωστές στο επόμενο διάστημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις ζωντανές εμφανίσεις των Metal Allegiance έχουν συμμετάσχει μεταξύ άλλων -εκτός από τους Portnoy, Ellefson και Skolnick- οι Philip Anselmo, Rex Brown (Pantera), Joey Belladonna, Frank Bello, Charlie Benante, Scott Ian (Anthrax), Gary Holt, Kerry King, Dave Lombardo (Slayer), Chuck Billy (Testament), Troy Sanders (Mastodon) και Andreas Kisser (Sepultura).

Ακόμη, εκτάκτως έχουν εμφανιστεί οι Geezer Butler (Black Sabbath), Phil Campbell, Mickey Dee (Motörhead), Steve Vai και Billy Sheehan (TheWinery Dogs).

Metal Allegiance
  • SHARE
  • TWEET