Στην Κρήτη οι Soulfly για το Chania Rock Festival

Ο Max Cavalera και η παρέα του θα είναι οι headliners του φεστιβάλ την Παρασκευή 17 Ιουλίου

27/05/2015 @ 15:31
Soulfly είναι η τελευταία προσθήκη του εντυπωσιακού line up του φετινού Chania Rock Festival.

Ο Max Cavalera και η παρέα του θα είναι οι headliners του φεστιβάλ την Παρασκευή 17 Ιουλίου, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο. Οι διοργανωτές αναφέρουν: «Το Chania Rock Festival είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει αυτό που όλοι περιμένατε, το headliner της Παρασκευής 17 Ιουλίου! Από την Βραζιλία, ο μοναδικός Max Cavalera και οι επαναστατικοί SOULFLY θα ταρακουνήσουν συθέμελα τα Χανιά την Παρασκευή το βράδυ! Η οργανωτική ομάδα σας ευχαριστεί για την υπομονή σας και την ενεργή σας συμπαράσταση και ανακοινώνει την επαναφορά των ειδικής-τιμής εισιτηρίων για άλλες 5 ημέρες, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 1ης Ιουνίου! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την αγάπη που μας δείχνετε!  Φέτος στα Χανιά γίνεται κάτι μοναδικό»!

Ο Warrel Dane, τραγουδιστής των Nevermore και των Sanctuary, θα εμφανιστεί και αυτός την Παρασκευή 17 Ιουλίου, μαζί με τους D-A-D, τους Bonfire και τους Doomocracy. Για την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ έχουν ανακοινωθεί οι Sabaton, o Gus G με τον Mats Leven στο πλευρό του, οι Flotsam And Jetsam και οι 1000Dead. Αναμένονται ακόμα 2,3 ονόματα.

Τα εισιτήρια ήδη διατίθενται προς 25 Ευρώ για κάθε ημέρα και 40 Ευρώ για το διήμερο. Μετά τις 5 Μαΐου θα κοστίζουν 32 και 49 Ευρώ, και μετά τις 10 Ιουλίου 38 και 55 Ευρώ, για την μία ή και τις δύο ημέρες αντίστοιχα.
  • SHARE
  • TWEET