Στα ύψη οι πωλήσεις της μπύρας των Iron Maiden

26/04/2013 @ 10:39
Η μπύρα «Trooper» των Iron Maiden πουλάει ...σαν τρελή, όπως δηλώνει η οικογενειακή ζυθοποιία των Robinsons στο Cheshire.

Μιλώντας στη The Sun, ο ιδιοκτήτης της εταιρίας είπε ότι έχουν τόσο πολλές παραγγελίες που αναγκάζονται να δουλεύουν έξι μέρες την εβδομάδα για να ανταποκριθούν. Έχουν ήδη γίνει παραγγελίες για 250.000 pints από την Αγγλία, αρκετό καιρό πριν τις 9 Μαΐου, όταν και θα βγει στην αγορά η μπύρα. Μάλιστα, άλλες 100 χώρες έχουν κάνει παραγγελίες για το πολυπόθητο, «μεταλλικό» αλκοολούχο ποτό.

Να σημειωθεί ότι ο Bruce Dickinson έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της γεύσης της, κάνοντας συχνές επισκέψεις στο ζυθοποιείο της Robinsons Brewery στο Stockport όπου παρασκευάζεται η μπύρα. Πρόκειται για χρυσή ale με μια ελαφριά γεύση λεμόνι.

«Σε όλη μου τη ζωή, μου άρεσε η παραδοσιακή Βρετανική μπύρα τύπου ale. Νόμιζα ότι πέθανα και πήγα στον παράδεισο όταν μας ζήτησαν να φτιάξουμε τη δική μας μπύρα. Ήμουν πολύ αγχωμένος - οι άνθρωποι της Robinsons ήταν οι πρώτοι στους οποίους έπρεπε να κάνω οντισιόν εδώ και 30 χρόνια. Η μαγεία είναι ότι κατάφεραν να παντρέψουν γεύση και υφή στην μπύρα Trooper. Τη λατρεύω.»
  • SHARE
  • TWEET