Σπουδαίοι κιθαρίστες στο νέο άλμπουμ του Randy Bachman

O Kαναδός μουσικός μάζεψε μια μεγάλη και εκλεκτή παρέα

27/01/2015 @ 12:24
O Randy Bachman, κιθαρίστας και ιδρυτής των μεγάλων Guess Who και Bachman- Turner Overdrive, επιστρέφει με νέο σόλο δίσκο στις 14 Απριλίου.

Στην παραγωγή είναι ο Kevin Shirley (AC/DC, Iron Maiden, Rush), αλλά η… είδηση έρχεται από τις συμμετοχές στις κιθάρες. Μετρήστε:  Peter Frampton, Neil Young, Joe Bonamassa, Robert Randolph, Scott Holiday (Rival Sons), Luke Doucet (Whitehorse) και ο μακαρίτης Jeff Healey.

Ηχογραφήθηκε με την Anna Ruddick στο μπάσο και την ντράμερ Dale Anne Brendan, και αντανακλά την αγάπη του για το κλασικό blues rock των ’60s και υπόσχεται μια πολύ δυνατή εμπειρία. Ο 71χρονος Bachman δηλώνει πως ο Young άλλαξε πολλά με κάτι που του είπε πριν λίγο καιρό.

«Μην κάνεις τα ίδια και τα ίδια. Κάνε κάτι χωρίς φόβο, κάτι νέο, γίνει άγριος, ανακάλυψε ξανά τον εαυτό σου» ήταν τα λόγια του Young και η απάντηση του Bachman: «ΟΚ, καλή συμβουλή»!

Είναι ήδη διαθέσιμο μέσω iTunes και AmazonMP3, και με την παραγγελία σας θα λάβετε τα τραγούδια "Heavy Blues" με τον Peter Frampton και το "The Edge". Το tracklist:

The Edge
Ton of Bricks (featuring Rival Sons guitarist Scott Holiday)
Bad Child (featuring Joe Bonamassa)
Little Girl Lost (featuring Neil Young)
Learn to Fly
Oh My Lord (featuring Robert Randolph)
Confessin’ to the Devil (featuring Jeff Healey)
Heavy Blues (featuring Peter Frampton)
Wild Texas Ride
Please Come to Paris (featuring Canadian folk-rock singer Luke Doucet)
We Need to Talk

RandyBachmanHeavyBlues
  • SHARE
  • TWEET