Το Spotify ενώνει τις δυνάμεις του με το online dating app Tinder

...γιατί τι να την κάνεις την γκόμενα αν δεν ακούει Manowar;

21/09/2016 @ 20:59

Το Spotify με τους 40 εκατομμύρια subscribers του έχει μπει για τα καλά στη ζωή των ανά τον κόσμο μουσικόφιλων, ενώ το Tinder έχει αλλάξει τα δεδομένα στον χώρο του online dating. Τώρα, οι δύο υπερ-δημοφιλείς εφαρμογές ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό ...να μπορείς να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά να μην διαπιστώσεις στον πορεία ότι ακούει Παντελίδη!

Τώρα πια, όπως αναφέρει το Tinder Blog, οι χρήστες του Tinder μπορούν μέσω του Spotify να καρφιτσώσουν το αγαπημένο τους κομμάτι στο προφίλ τους (το οποίο ονομάζεται "anthem"). Οι χρήστες που θα συνδέσουν τον λογαριασμό τους στο Tinder με τον λογαριασμό τους στο Spotify θα μπορούν, επίσης, να δείχνουν τα κομμάτια που έχουν ακούσει περισσότερες φορές και έτσι να βρουν ένα ταίρι με το οποίο θα έχουν παρόμοια γούστα.

«Το Tinder ηδη προτείνει ταίρια με βάση τις επιλογές που έχεις κάνει μέσω swiping στο παρελθόν, τους κοινούς φίλους στο Facebook και τα κοινά ενδιαφέροντα, αλλά ξέρουμε ότι υπάρχει πάντα περιθώριο να προσθέσουμε περισσότερα στην εξίσωση», λέει η ανακοίνωση του Tinder στο Tinder Blog. «Γι' αυτό ενωθήκαμε με το Spotify, για να ενσωματώσουμε στο έπακρο τη μουσική στην εμπειρία του swiping.»

Tinder teams up with Spotify

  • SHARE
  • TWEET