Solo album με ανέκδοτο υλικό των Evanescence θέλει να κυκλοφορήσει η Amy Lee

11/10/2011 @ 10:26
H τραγουδίστρια των Evanescence δήλωσε πως ελπίζει να κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με dance υλικό, το οποίο ηχογράφησε με το συγκρότημα, αλλά ποτέ δε βγήκε στη δημοσιότητα, καθώς θεωρήθηκε άσχετο με το ύφος του σχήματος.

Μεταξύ του 2009 και του 2010, η τραγουδίστρια δούλεψε πάνω σε συνθέσεις με ηλεκτρονικό ήχο, όμως το εγχείρημα μπήκε στον πάγο, αφού θεωρήθηκε πως δεν είχε το σωστό στυλ για τη μπάντα. Παρ' όλα αυτά, η ίδια ελπίζει σε κυκλοφορία του εν λόγω άλμπουμ και δήλωσε σε συνέντευξή της: «Πιστεύω ότι μερικά από αυτά τα τραγούδια δεν ταιριάζουν στους  Evanescence, όμως κάποια από αυτά ίσως να είναι κατάλληλα για μία solo κυκλοφορία στο μέλλον. Έχουμε πολλά κομμάτια από εκείνη την περίοδο, όπως επίσης και τραγούδια που γράψαμε όλοι μαζί».

Αναφερόμενη στον ήχο των κομματιών, είπε πως «κάποια είναι χαλαρά και ακουστικά, ενώ άλλα έχουν πολύ synthesiser, που δε συμβαδίζει με το ύφος των Evanescence».

«Δεν έμοιαζε με μουσική των Evanescence. Πέρασα μία περίοδο που ασχολιόμουν πιο πολύ με προγραμματισμό και καθόλου με το συγκρότημα. Αλλά όταν μπήκαμε στο studio ήξερα ότι δε θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το υλικό ως μπάντα».
  • SHARE
  • TWEET