Sold out σε λίγα δευτερόλεπτα η περιοδεία των Temple Of The Dog

Η πρώτη περιοδεία της καριέρας του ιστορικού συγκροτήματος προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο

01/08/2016 @ 20:31

Η πρώτη περιοδεία της καριέρας του ιστορικού grunge συγκροτήματος Temple Of The Dog ξεπούλησε μέσα σε δευτερόλεπτα στο webstore, οδηγώντας εκνευρισμένους οπαδούς τους σε οργισμένα σχόλια στο διαδίκτυο.

Οι fans διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν υπήρχαν άλλα εισιτήρια σε λιγότερο από ένα λεπτό από όταν διατέθηκαν την Παρασκευή στις 12μ.μ., αλλά εξακολουθούσαν να υπάρχουν προς πώληση από εξωτερικούς συνεργάτες.

Το Ticketmaster απολογήθηκε σε όσους δεν πρόλαβαν να κλείσουν εισιτήρια: «Για εκδηλώσεις υψηλής προσέλευσης, πάρα πολλοί άνθρωποι προσπαθούν να αγοράσουν από έναν περιορισμένης ποσότητας κατάλογο και τα εισιτήρια εξαντλούνται γρήγορα.»

Οι Temple Of The Dog σχηματίστηκαν το 1990 στο Σιάτλ από τους Chris Cornell (Soundgarden), Jeff Ament, Stone Gossard και Mike McCready (Pearl Jam) και τον Matt Cameron (Soundgarden, Pearl Jam).

Eικοσιπέντε χρόνια μετά τον μοναδικό δίσκο τους, θα ξαναδώσουν συναυλίες με αφορμή την επέτειο αυτή, τον Νοέμβριο, σε Φιλαδέλφεια, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίκο, Λος Αντζελες και Σιάτλ.

Στις 30 Σεπτέμβρη θα κυκλοφορήσει ειδική έκδοση του ντεμπούτου με τίτλο το όνομά τους και νέα μίξη. Οι Temple Of The Dog γεννήθηκαν μετά τη διάλυση των Mother Love Bone, όταν ο τραγουδιστής τους και στενός φίλος του Cornell, Andrew Wood, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Temple Of The Dog 2016 tour dates

Nov 04: Philadelphia Tower Theatre, PA
Nov 07: New York Madison Square Garden, NY
Nov 11: San Francisco Bill Graham Civic Center, CA
Nov 14: Los Angeles The Forum, CA
Nov 20: Seattle Paramount Theater, WA

 

  • SHARE
  • TWEET