Sivert Hoyem: Άκυρη η συναυλία στην Πάτρα / Δεύτερη ημέρα προστίθεται στην Αθήνα

Δωρεάν μεταφορά από Πάτρα στην Αθήνα, για τους κατόχους εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας

18/09/2014 @ 10:29
Σοβαρές τεχνικές δυσκολίες καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας του Sivert Hoyem στην Πάτρα, που είχε προγραμματισθεί για την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Με δεδομένο ότι η συναυλία των Αθηνών (Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου) είναι ήδη sold out, αποφασίστηκε να προστεθεί μια ακόμη εμφάνιση στην Αθήνα, την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο (Stage Volume 1) για την οποία η προπώληση θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου.

Η διοργανώτρια εταιρία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της Πάτρας και να ανταποδώσει την αγάπη τους στον καλλιτέχνη, αποφάσισε να οργανώσει ένα day trip την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου μεταφέροντας από την Πάτρα στην Αθήνα τους κατόχους των εισιτηρίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το show του Sivert Hoyem στο Stage Volume 1. Έτσι λοιπόν, με την επίδειξη του εισιτηρίου της ακυρωθείσας συναυλίας του Sivert Hoyem στην Πάτρα, οι κάτοχοι του θα μεταφερθούν εντελώς ΔΩΡΕΑΝ από την Πάτρα στην Αθήνα και πίσω προκειμένου να παρακολουθήσουν φυσικά τη συναυλία της Τετάρτης 24 Σεπτεμβρίου στο Stage Volume 1. Σε αντίθετη περίπτωση οι κάτοχοι εισιτηρίων θα μπορούν να τα εξαργυρώσουν από τα σημεία προπώλησης.

Θα ακολουθήσει αναλυτικότερη σχετική ενημέρωση. Έτσι λοιπόν το πρόγραμμα για το συναυλιακό tour του Sivert Hoyem στη χώρα μας διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου | Stage Volume 1 (Aθήνα)
Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου | Stage Volume 1 (Aθήνα)
Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου | LAB ART (Βόλος)
Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου | Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη)

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για την ακυρωθείσα συναυλία της Πάτρας μπορεί να γίνεται από το κατάστημα Discover βρίσκεται στην οδό Πατρέως 30, με τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610-624916

Stage Volume 1
Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου
Μοναστηράκι
Τηλ. 210-3232132

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET